Paista lampaanfileetä 200-asteisessa uunissa noin 15 min. Anna vetäytyä 5 min. Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Aseta viipaleet kulhoon ja ripottele päälle hienonnettuja yrttejä sekä karkeaa suolaa.
Sekoita skyr, sipuli ja rypsiöljy keskenään.
Mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada herneiden päälle kiehuvaa vettä.
Mausta tillillä sekä suolalla ja sekoita hyvin. Kypsennä purjonpaloja 5 min omenaviinietikassa, joka on maustettu hunajalla ja pippurilla.
KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.