Lammasta, keltaisia herneitä ja purjoa

25 minuuttia

Herkullinen ja terveellinen ateria tekee arjesta juhlaa.

Lammasta, keltaisia herneitä ja purjoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 250 g lampaanfileetä
  • 1½ dl skyriä, rahkaa tai maustamatonta jogurttia
  • 1 tl hienonnettua salottisipulia
  • ¼ dl rypsiöljyä
  • ½ nippu tilliä
  • 75 g kuivattuja keltaisia herneitä
  • 1 valkosipulin kynttä
  • purjoa 5 cm:n paloina
  • 1½ dl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ tl jauhettua pippuria
  • tuoreita yrttejä

Valmistus

  • Paista lampaanfileetä 200-asteisessa uunissa noin 15 min. Anna vetäytyä 5 min. Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Aseta viipaleet kulhoon ja ripottele päälle hienonnettuja yrttejä sekä karkeaa suolaa.
  • Sekoita skyr, sipuli ja rypsiöljy keskenään.
  • Mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada herneiden päälle kiehuvaa vettä.
  • Mausta tillillä sekä suolalla ja sekoita hyvin. Kypsennä purjonpaloja 5 min omenaviinietikassa, joka on maustettu hunajalla ja pippurilla.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background