Lammasta, keltaisia herneitä ja purjoa

25 minuuttia

Herkullinen ja terveellinen ateria tekee arjesta juhlaa.

Lammasta, keltaisia herneitä ja purjoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 250 g lampaanfileetä
  • 1½ dl skyriä, rahkaa tai maustamatonta jogurttia
  • 1 tl hienonnettua salottisipulia
  • ¼ dl rypsiöljyä
  • ½ nippu tilliä
  • 75 g kuivattuja keltaisia herneitä
  • 1 valkosipulin kynttä
  • purjoa 5 cm:n paloina
  • 1½ dl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ tl jauhettua pippuria
  • tuoreita yrttejä

Valmistus

  • Paista lampaanfileetä 200-asteisessa uunissa noin 15 min. Anna vetäytyä 5 min. Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Aseta viipaleet kulhoon ja ripottele päälle hienonnettuja yrttejä sekä karkeaa suolaa.
  • Sekoita skyr, sipuli ja rypsiöljy keskenään.
  • Mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada herneiden päälle kiehuvaa vettä.
  • Mausta tillillä sekä suolalla ja sekoita hyvin. Kypsennä purjonpaloja 5 min omenaviinietikassa, joka on maustettu hunajalla ja pippurilla.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background