Lakritsinmakuinen vadelmapirtelö

Mausteina lakritsia ja anista

perjantai 19. marraskuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

1 dl bulgarianjogurttia tai rahkaa
1 dl rasvatonta maitoa
1 dl pakastevadelmia
2 tl akaasiahunajaa
1 tl lakritsijuurta jauheena
½ tl murskattua sokeritonta lakritsipastillia
2 tähtianista


Valmistus

Soseuta kohmeiset marjat, jogurtti, maito, hunaja ja lakritsijuurijauhe tehosekoittimessa. Kaada pirtelö laseihin ja koristele lakritsipastillirouheella ja aniksilla.

Terveysbonus

Maitotuotteiden proteiinit ja marjojen kuidut tekevät juomasta täyttävän. Lisäksi se sisältää runsaasti luustoa lujittavaa kalsiumia, joka hidastaa rasvan imeytymistä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee