Keitot

Keitot ovat täyttäviä, maukkaita ja keveitä myös kukkaron kannalta. Aivan kuin kansansadussa naulakeitosta, ravitseva keittoateria syntyy (lähes) tyhjästä.

Tarjoa terveellistä, herkullistä ja kevyttä keittoa.

Nämä keitot valmistetaan tuoreista, herkullisista ja ravitsevista raaka-aineista. Keiton muodossa on helppo saada 300 - 400 grammaa kasviksia, mikä on jo suurin osa päivän suositusannoksesta. Lisäksi keitossa kasvisten vitamiinit ja kivennäisaineet eivät valu keitinveden mukana viemäriin, vaan päätyvät elimistön hyötykäyttöön.

Keitosta ravinteet imeytyvät tehokkaasti

Kuuma keitto see veren kiertämään, minkä lisäksi voit iloita helposti imeytyvässä muodossa olevista antioksidanteista. Elimistösi kykenee hyödyntämään kasvisten sisältämät ravintoaineet paremmin keitettynä kuin raakana. Kun kasviksia keitetään, kasvisolut hajoavat ja vapauttavat kivennäiset ja hivenaineet elimistön käyttöön.

Ellei toisin mainita, ohjeet ovat 2 hengelle. Hyviä ruokahetkiä!

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background