Keitot

Keitot ovat täyttäviä, maukkaita ja keveitä myös kukkaron kannalta. Aivan kuin kansansadussa naulakeitosta, ravitseva keittoateria syntyy (lähes) tyhjästä.

Tarjoa terveellistä, herkullistä ja kevyttä keittoa.

Nämä keitot valmistetaan tuoreista, herkullisista ja ravitsevista raaka-aineista. Keiton muodossa on helppo saada 300 - 400 grammaa kasviksia, mikä on jo suurin osa päivän suositusannoksesta. Lisäksi keitossa kasvisten vitamiinit ja kivennäisaineet eivät valu keitinveden mukana viemäriin, vaan päätyvät elimistön hyötykäyttöön.

Keitosta ravinteet imeytyvät tehokkaasti

Kuuma keitto see veren kiertämään, minkä lisäksi voit iloita helposti imeytyvässä muodossa olevista antioksidanteista. Elimistösi kykenee hyödyntämään kasvisten sisältämät ravintoaineet paremmin keitettynä kuin raakana. Kun kasviksia keitetään, kasvisolut hajoavat ja vapauttavat kivennäiset ja hivenaineet elimistön käyttöön.

Ellei toisin mainita, ohjeet ovat 2 hengelle. Hyviä ruokahetkiä!

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background