Keitot
Keitot ovat täyttäviä, maukkaita ja keveitä myös kukkaron kannalta. Aivan kuin kansansadussa naulakeitosta, ravitseva keittoateria syntyy (lähes) tyhjästä.
Keitot ovat täyttäviä, maukkaita ja keveitä myös kukkaron kannalta. Aivan kuin kansansadussa naulakeitosta, ravitseva keittoateria syntyy (lähes) tyhjästä.
Nämä keitot valmistetaan tuoreista, herkullisista ja ravitsevista raaka-aineista. Keiton muodossa on helppo saada 300 - 400 grammaa kasviksia, mikä on jo suurin osa päivän suositusannoksesta. Lisäksi keitossa kasvisten vitamiinit ja kivennäisaineet eivät valu keitinveden mukana viemäriin, vaan päätyvät elimistön hyötykäyttöön.
Keitosta ravinteet imeytyvät tehokkaasti
Kuuma keitto see veren kiertämään, minkä lisäksi voit iloita helposti imeytyvässä muodossa olevista antioksidanteista. Elimistösi kykenee hyödyntämään kasvisten sisältämät ravintoaineet paremmin keitettynä kuin raakana. Kun kasviksia keitetään, kasvisolut hajoavat ja vapauttavat kivennäiset ja hivenaineet elimistön käyttöön.
Ellei toisin mainita, ohjeet ovat 2 hengelle. Hyviä ruokahetkiä!