Valkosuklaatryffelit

Appelsiinilla tai sitruunalla maustetut tryffelit ovat helppoja ja herkullisia.

maanantai 19. joulukuuta 2011 teksti KUNTOPLUS

Valkosuklaatryffelit

30 kpl

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 3 tuntia

AINEKSET

75 g suolatonta voita

180 g valkoista suklaata

1/2 dl vispikermaa

appelsiini- tai sitruunaöljyä

Kuorrutus:

100 g valkoista suklaata

50 g tummaa suklaata

Valmistus

Sulata voi, valkoinen suklaa ja kerma tasaiseksi massaksi vesihauteessa. Sekoita joukkoon muutama tippa appelsiini- tai sitruunaöljyä. Voit myös käyttää appelsiinilikööriä. Anna massan jäähtyä ja jähmettyä pari tuntia. Pyöritä massasta palloja. Muista jäähdyttää kädet usein kylmässä vedessä, jotta suklaa ei sula. Kasta kuulat sulatettuun valkoiseen suklaaseen. Tee tummalla suklaalla raitoja koristeeksi. Anna tryffeleiden kuivua hyvin ennen tarjoilua.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 82 kcal

Proteiinia: 0,7 g

Rasvaa: 5,8 g

Hiilihydraattia: 6,9 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee