Vadelmaresepti: Mantelirouheinen vadelmavaahto

365 kcal

Valloittava vadelmavaahto valmistuu vaivattomasti.

Mantelirouheinen vadelmavaahto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 400 g vadelmia
  • 3 rkl ruokosokeria
  • 1 valkuainen
  • 50 g manteleita
  • 1 rkl ruokosokeria

Valmistus

  • Puhdista vadelmat. Älä huuhdo, ellei välttämätöntä.

  • Ota noin 100 g kauneimpia marjoja erilleen, soseuta loput. Sekoita joukkoon 1,5 rkl sokeria.

  • Erota kanamunasta valkuainen. Vatkaa hetki, lisää 1,5 rkl sokeria ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on sitkeää.

  • Lisää vaahto varovasti marjasoseeseen. Anna kohmettua pakastimessa.

  • Paahda manteleita ja sokeria paistinpannussa kunnes sokeri sulaa ja ruskistuu kevyesti.

  • Rouhi manteli-sokeriseos ja ripottele se marjavaahtoannosten päälle. Koristele annokset kokonaisilla marjoilla.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background