Vadelmaresepti: Mantelirouheinen vadelmavaahto

365 kcal

Valloittava vadelmavaahto valmistuu vaivattomasti.

Mantelirouheinen vadelmavaahto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 400 g vadelmia
  • 3 rkl ruokosokeria
  • 1 valkuainen
  • 50 g manteleita
  • 1 rkl ruokosokeria

Valmistus

  • Puhdista vadelmat. Älä huuhdo, ellei välttämätöntä.

  • Ota noin 100 g kauneimpia marjoja erilleen, soseuta loput. Sekoita joukkoon 1,5 rkl sokeria.

  • Erota kanamunasta valkuainen. Vatkaa hetki, lisää 1,5 rkl sokeria ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on sitkeää.

  • Lisää vaahto varovasti marjasoseeseen. Anna kohmettua pakastimessa.

  • Paahda manteleita ja sokeria paistinpannussa kunnes sokeri sulaa ja ruskistuu kevyesti.

  • Rouhi manteli-sokeriseos ja ripottele se marjavaahtoannosten päälle. Koristele annokset kokonaisilla marjoilla.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background