Vadelmalla maustetut suklatryffelit.

Vadelmatryffelit

Kaakaojauheessa kieritetyt vadelmalla maustetut suklatryffelit.

keskiviikko 1. joulukuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

30 kpl

1 dl vadelmasosetta
1/2 dl sokeria
200 g maitosuklaata
10 g suolatonta voita
kaakaojauhoa
(vadelmalikööriä tai -viinaa)
(suklaata kuorrutukseksi)


Valmistus

Soseuta sulatetut pakastevadelmat pusertamalla ne hienon siivilän lävitse. Kuumenna vadelmasose ja sokeri kiehuvaksi seokseksi. Hakkaa suklaa hienoksi. Kaada lämmin marjasose suklaan joukkoon ohuena norona samalla sekoittaen, jotta massa ei juoksetu. Kun seos on kädenlämpöistä, lisää joukkoon voi pieninä kimpaleina. Mausta halutessasi alkoholilla.

Pyörittele jäähtyneestä massasta palloja ja kierittele ne kaakaojauheessa. Pallot voi myös kastaa sulatettuun suklaaseen ja kieritellä kaakaojauheessa, kun suklaa on lähes kovettunut.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee