Kevyt kesäinen hyydyke mansikoiden ja hunajaisten ruislastujen kera
Marjat ovat tietysti parhaita suoraan mättäältä tai varvikosta napsittuna, mutta marjojen runsautta kannattaa hyödyntää myös ruuanlaitossa.
Marjat ovat tietysti parhaita suoraan mättäältä tai varvikosta napsittuna, mutta marjojen runsautta kannattaa hyödyntää myös ruuanlaitossa.
Kokeile KUNTO PLUSsan kesäreseptejä
Pane liivate 5 minuutiksi kylmään veteen.
Sulata kuumassa vesihauteessa. Lisää sitruunamehu.
Vatkaa liivate piimään, mausta sokerilla ja vaniljalla.
Kaada seos kahdelle syvälle lautaselle tai laseihin, ja anna hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia.
Sivele ohuille leipäviipaleille hunajaa ja paahda ne rapeiksi 125-asteisessa uunissa (n. 20 min)
Koristele hyydyke puolikkailla mansikoilla ja ruisleipälastukolmioilla.