Kokeile KUNTO PLUSsan kesäreseptejä

Kevyt kesäinen hyydyke mansikoiden ja hunajaisten ruislastujen kera

Marjat ovat tietysti parhaita suoraan mättäältä tai varvikosta napsittuna, mutta marjojen runsautta kannattaa hyödyntää myös ruuanlaitossa.

perjantai 17. kesäkuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

Hyydyke
Valmistusaineet (2 annosta)
2 liivatelehteä
¼ sitruunan mehu
2½ dl (kirnu)piimää
2 rkl ruokosokeria
puolen vaniljatangon siemenet

Lisäksi
250 g mansikoita
strongHunajaiset ruislastut/strong
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 ilmavanohutta viipaletta ruisleipää

Säästä kaloreissa, syö mansikka

Valmistus

  • Pane liivate 5 minuutiksi kylmään veteen.
  • Sulata kuumassa vesihauteessa. Lisää sitruunamehu.
  • Vatkaa liivate piimään, mausta sokerilla ja vaniljalla.
  • Kaada seos kahdelle syvälle lautaselle tai laseihin, ja anna hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia.
  • Sivele ohuille leipäviipaleille hunajaa ja paahda ne rapeiksi 125-asteisessa uunissa (n. 20 min)
  • Koristele hyydyke puolikkailla mansikoilla ja ruisleipälastukolmioilla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin kohtaan kehossasi olet kaikkein tyytyväisin?


KUNTO PLUS suosittelee