Mustikkavaahdolla kuorrutettu sitruunakuu

4,5 tuntia
165 kcal

Maailmalta tuttujen lemon half moon -leivosten gluteeniton vegaanillekin sopiva raakakakkuversio.

Mustikkavaahdolla kuorrutettu sitruunakuu

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kakku – 8 palaa

Pohja

  • 300 g taateleita
  • 150 g parapähkinöitä
  • 1 luomusitruunan raastettu kuori

Mustikkavaahto

  • 200 g kypsää banaania
  • 200 g mustikoita (sulatettuja pakastemustikoita. (Valuta neste pois!)
  • 4 rkl lesitiinirakeita
  • 2 rkl FiberHuskia (psylliumkuorijauhetta)
  • 2 rkl kookosöljyä

Koristeluun

  • 2 luomusitruunan raastettu kuori

Valmistus

  • Jauha kaikki pohjan aineet monitoimikoneessa. Muotoile seoksesta suuri puolikuu.

  • Tee vaahto: Soseuta kaikki aineet keskenään kuohkeaksi seokseksi.

  • Pane seos tukevaan muovipussiin, leikkaa kulmaan reikä ja pursota seos kakun päälle.

  • Pane kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi ja ripottele pinnalle sitruunankuoriraaste juuri ennen tarjoilua.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background