Mustikkavaahdolla kuorrutettu sitruunakuu

4,5 tuntia
165 kcal

Maailmalta tuttujen lemon half moon -leivosten gluteeniton vegaanillekin sopiva raakakakkuversio.

Mustikkavaahdolla kuorrutettu sitruunakuu

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kakku – 8 palaa

Pohja

  • 300 g taateleita
  • 150 g parapähkinöitä
  • 1 luomusitruunan raastettu kuori

Mustikkavaahto

  • 200 g kypsää banaania
  • 200 g mustikoita (sulatettuja pakastemustikoita. (Valuta neste pois!)
  • 4 rkl lesitiinirakeita
  • 2 rkl FiberHuskia (psylliumkuorijauhetta)
  • 2 rkl kookosöljyä

Koristeluun

  • 2 luomusitruunan raastettu kuori

Valmistus

  • Jauha kaikki pohjan aineet monitoimikoneessa. Muotoile seoksesta suuri puolikuu.

  • Tee vaahto: Soseuta kaikki aineet keskenään kuohkeaksi seokseksi.

  • Pane seos tukevaan muovipussiin, leikkaa kulmaan reikä ja pursota seos kakun päälle.

  • Pane kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi ja ripottele pinnalle sitruunankuoriraaste juuri ennen tarjoilua.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background