Ihanat terveelliset raakakakut

Näissä leivonnaisissa on runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja muita terveyttä edistäviä aineita, jotka ovat peräisin hedelmistä ja pähkinöistä, eikä yhtään gluteenia.

Näihin leivonnaisiin ei tarvita jauhoja, sokeria eikä voita – eikä niitä tarvitse edes paistaa! Herkulliset, konvehteja muistuttavat raakakakut maistuvat kahvin tai teen kanssa tai terveellisenä välipalana.

Taatelit terveellisempiä kuin sokeri

Sokerissa ei ole vitamiineja eikä kivennäisaineita, vain pelkkiä hiilihydraatteja. Taateleissa sitä vastoin on runsaasti mm. rautaa ja kaliumia – kivennäisaineita, joita paljon treenaavat naiset saavat usein liian vähän.

Säilyvät herkullisina jääkaapissa

Kakut säilyvät jääkaapissa 4–6 päivää, ja niiden rakenne kiinteytyy, kun ne ovat kunnolla jäähtyneet. Ne voi myös pakastaa ja ottaa huoneenlämpöön muutama tunti ennen nauttimista.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background