Ihanat terveelliset raakakakut

Näissä leivonnaisissa on runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja muita terveyttä edistäviä aineita, jotka ovat peräisin hedelmistä ja pähkinöistä, eikä yhtään gluteenia.

Näihin leivonnaisiin ei tarvita jauhoja, sokeria eikä voita – eikä niitä tarvitse edes paistaa! Herkulliset, konvehteja muistuttavat raakakakut maistuvat kahvin tai teen kanssa tai terveellisenä välipalana.

Taatelit terveellisempiä kuin sokeri

Sokerissa ei ole vitamiineja eikä kivennäisaineita, vain pelkkiä hiilihydraatteja. Taateleissa sitä vastoin on runsaasti mm. rautaa ja kaliumia – kivennäisaineita, joita paljon treenaavat naiset saavat usein liian vähän.

Säilyvät herkullisina jääkaapissa

Kakut säilyvät jääkaapissa 4–6 päivää, ja niiden rakenne kiinteytyy, kun ne ovat kunnolla jäähtyneet. Ne voi myös pakastaa ja ottaa huoneenlämpöön muutama tunti ennen nauttimista.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background