Ihanat terveelliset raakakakut
Näissä leivonnaisissa on runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja muita terveyttä edistäviä aineita, jotka ovat peräisin hedelmistä ja pähkinöistä, eikä yhtään gluteenia.
Näissä leivonnaisissa on runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja muita terveyttä edistäviä aineita, jotka ovat peräisin hedelmistä ja pähkinöistä, eikä yhtään gluteenia.
Näihin leivonnaisiin ei tarvita jauhoja, sokeria eikä voita – eikä niitä tarvitse edes paistaa! Herkulliset, konvehteja muistuttavat raakakakut maistuvat kahvin tai teen kanssa tai terveellisenä välipalana.
Sokerissa ei ole vitamiineja eikä kivennäisaineita, vain pelkkiä hiilihydraatteja. Taateleissa sitä vastoin on runsaasti mm. rautaa ja kaliumia – kivennäisaineita, joita paljon treenaavat naiset saavat usein liian vähän.
Kakut säilyvät jääkaapissa 4–6 päivää, ja niiden rakenne kiinteytyy, kun ne ovat kunnolla jäähtyneet. Ne voi myös pakastaa ja ottaa huoneenlämpöön muutama tunti ennen nauttimista.