Ihanat terveelliset raakakakut

Näissä leivonnaisissa on runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja muita terveyttä edistäviä aineita, jotka ovat peräisin hedelmistä ja pähkinöistä, eikä yhtään gluteenia.

maanantai 11. marraskuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Näihin leivonnaisiin ei tarvita jauhoja, sokeria eikä voita – eikä niitä tarvitse edes paistaa! Herkulliset, konvehteja muistuttavat raakakakut maistuvat kahvin tai teen kanssa tai terveellisenä välipalana.

Taatelit terveellisempiä kuin sokeri

Sokerissa ei ole vitamiineja eikä kivennäisaineita, vain pelkkiä hiilihydraatteja. Taateleissa sitä vastoin on runsaasti mm. rautaa ja kaliumia – kivennäisaineita, joita paljon treenaavat naiset saavat usein liian vähän.

Säilyvät herkullisina jääkaapissa

Kakut säilyvät jääkaapissa 4–6 päivää, ja niiden rakenne kiinteytyy, kun ne ovat kunnolla jäähtyneet. Ne voi myös pakastaa ja ottaa huoneenlämpöön muutama tunti ennen nauttimista.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee