Nektariinit viinissä

2,5 tuntia
274 kcal

Vähärasvainen jälkiruoka

Nektariinit viinissä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ plo italialaista punaviiniä
  • 1 rkl sokeria
  • ½ vaniljatangon siemenet
  • 3 nektariinia

Valmistus

Valitse kuiva tai puolikuiva viini. Liuota sokeri viiniin ja lisää vaniljatangon siemenet viinin joukkoon.

Pese ja viipaloi nektariinit ja lisää viipaleet viiniin. Anna marinoitua viileässä pari tuntia.

Annostele hedelmät laseihin ja kaada viini päälle.

Syö hedelmät ja juo viini.

Terveystietoa:

Lasillisen punaviiniä sanotaan olevan terveydelle hyväksi, ja nektariinin C-vitamiini ja antioksidantit sekä annoksen vähäinen energiamäärä lisäävät annoksen terveellisyyttä.