Nektariinit viinissä

Vähärasvainen jälkiruoka

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Nektariinit viinissä

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 2,5 tuntia - Vetoaika: 2 tuntia

AINEKSET

1 plo italialaista punaviiniä

2 rkl sokeria

1 vaniljatangon siemenet

6 nektariinia

Valmistus

Valitse kuiva tai puolikuiva viini. Liuota sokeri viiniin ja lisää vaniljatangon siemenet viinin joukkoon.

Pese ja viipaloi nektariinit ja lisää viipaleet viiniin. Anna marinoitua viileässä pari tuntia.

Annostele hedelmät laseihin ja kaada viini päälle.
Syö hedelmät ja juo viini.

Terveystietoa:
Lasillisen punaviiniä sanotaan olevan terveydelle hyväksi, ja nektariinin C-vitamiini ja antioksidantit sekä annoksen vähäinen energiamäärä lisäävät annoksen terveellisyyttä.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 274 kcal

Proteiinia: 1,5 g

Rasvaa: 0,5 g

Hiilihydraattia: 23 g

Kuitua: 0,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee