Ei sokeria, ei jauhoja.

Pähkinäinen inkivääri-porkkanapehmis

Et tarvitse jäätelökonetta, maitoa, etkä valkoista sokeria. Valmista perusainesta pakkaseen ja tee pehmistä milloin vain!

torstai 19. helmikuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Pähkinäinen inkivääri-porkkanapehmis

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 1 tunti

Valmistusaika: 30 minuuttia

Aika yhteensä: 13,5 tuntia - Jäätymisaika: 12 tuntia

AINEKSET

300 g porkkanoita

80 g cashewpähkinöitä

1 rkl agavesiirappia

¼ tl vaniljajauhetta

1/5 tl steviaa

5 cm:n pala tuoretta inkivääriä

½-1 dl soijamaitoa

Koristeluun

Marjoja

Valmistus

  • Liota cashewpähkinöitä vedessä vähintään tunti.
  • Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanat pehmeiksi (noin 30 minuuttia).
  • Soseuta ¼ dl soijamaitoa ja muut ainekset keskenään tasaiseksi massaksi.
  • Pane seos pakastepussiin ja pakasta vähintään 12 h.
  • Ota jäätelö pakastimesta vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua. Pane jäätelö ja ¼ ‒ ½ dl soijamaitoa tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi.
  • Tarjoa heti!


ravintosisältö/annos

Energiaa: 328 kcal

Proteiinia: 8,5 g

Rasvaa: 19 g

Hiilihydraattia: 32,5 g

Kuitua: 6,5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee