Ei sokeria, ei jauhoja.

Pähkinäinen inkivääri-porkkanapehmis

Et tarvitse jäätelökonetta, maitoa, etkä valkoista sokeria. Valmista perusainesta pakkaseen ja tee pehmistä milloin vain!

torstai 19. helmikuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Jäätelömassaa on pakastettava 12 h ennen kuin siitä voi tehdä pehmistä.

Pähkinäinen inkivääri-porkkanapehmis

2 annosta

300 g porkkanoita
80 g cashewpähkinöitä
1 rkl agavesiirappia
¼ tl vaniljajauhetta
1/5 tl steviaa
5 cm:n pala tuoretta inkivääriä
½-1 dl soijamaitoa

Koristeluun

Marjoja

Kannattaako valita kaura-, soija- vai mantelijuoma vai jokin muu vaihtoehto? Lue lisää eri kasvijuomien plussista ja miinuksista täältä!

Valmistus

  • Liota cashewpähkinöitä vedessä vähintään tunti.
  • Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanat pehmeiksi (noin 30 minuuttia).
  • Soseuta ¼ dl soijamaitoa ja muut ainekset keskenään tasaiseksi massaksi.
  • Pane seos pakastepussiin ja pakasta vähintään 12 h.
  • Ota jäätelö pakastimesta vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua. Pane jäätelö ja ¼ ‒ ½ dl soijamaitoa tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi.
  • Tarjoa heti!


Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin aikaan treenaat mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee