Luumun, marsipaanin, konjakin ja suklaan suloinen liitto.

Konjakkiluumut marsipaanissa

Aikuiseen makuun sovitetut konvehdit eivät ole perheen pienimpien mieleen.

torstai 8. joulukuuta 2011 teksti KUNTOPLUS

Konjakkiluumut marsipaanissa

16 kpl

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 13 tuntia - Vetoaika: 12 tuntia

AINEKSET

8 luumua

1 dl konjakkia

175 g marsipaania

tomusokeria

200 g tummaa suklaata

40 g maitosuklaata

Valmistus

Liota luumuja konjakissa vähintään 12 tuntia. Sekoita marsipaaniin hieman tomusokeria ja leivo se tangoksi. Leikka tangosta 16 viipaletta ja painele viipaleet litteiksi. Leikkaa luumut puoliksi, nosta puolikas joka viipaleen päälle ja taittele luumu peittoon. Pyörittele makeisista soikeita. Kasta tummaan suklaaseen ja anna suklaan jähmettyä. Pursota sulatettua maitosuklaata raidoiksi makeisen pinnalle. Anna suklaan jähmettyä kunnolla ennen tarjoilua.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 128 kcal

Proteiinia: 1,8 g

Rasvaa: 5,7 g

Hiilihydraattia: 14,5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee