Konjakkiluumut marsipaanissa

13 tuntia
128 kcal

Aikuiseen makuun sovitetut konvehdit eivät ole perheen pienimpien mieleen.

Luumun, marsipaanin, konjakin ja suklaan suloinen liitto.

Konjakkiluumut marsipaanissa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 1 luumua
  • ¼ dl konjakkia
  • 21 g marsipaania
  • tomusokeria
  • 25 g tummaa suklaata
  • 5 g maitosuklaata

Valmistus

Liota luumuja konjakissa vähintään 12 tuntia. Sekoita marsipaaniin hieman tomusokeria ja leivo se tangoksi. Leikka tangosta 16 viipaletta ja painele viipaleet litteiksi. Leikkaa luumut puoliksi, nosta puolikas joka viipaleen päälle ja taittele luumu peittoon. Pyörittele makeisista soikeita. Kasta tummaan suklaaseen ja anna suklaan jähmettyä. Pursota sulatettua maitosuklaata raidoiksi makeisen pinnalle. Anna suklaan jähmettyä kunnolla ennen tarjoilua.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background