Konjakkiluumut marsipaanissa

13 tuntia
128 kcal

Aikuiseen makuun sovitetut konvehdit eivät ole perheen pienimpien mieleen.

Luumun, marsipaanin, konjakin ja suklaan suloinen liitto.

Konjakkiluumut marsipaanissa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 1 luumua
  • ¼ dl konjakkia
  • 21 g marsipaania
  • tomusokeria
  • 25 g tummaa suklaata
  • 5 g maitosuklaata

Valmistus

Liota luumuja konjakissa vähintään 12 tuntia. Sekoita marsipaaniin hieman tomusokeria ja leivo se tangoksi. Leikka tangosta 16 viipaletta ja painele viipaleet litteiksi. Leikkaa luumut puoliksi, nosta puolikas joka viipaleen päälle ja taittele luumu peittoon. Pyörittele makeisista soikeita. Kasta tummaan suklaaseen ja anna suklaan jähmettyä. Pursota sulatettua maitosuklaata raidoiksi makeisen pinnalle. Anna suklaan jähmettyä kunnolla ennen tarjoilua.