Sateenkaarikakku
Värikäs kurpitsa-taateli-pähkinäkakku ilman uunia, sokeria ja jauhoja.
Värikäs kurpitsa-taateli-pähkinäkakku ilman uunia, sokeria ja jauhoja.
Kakku ilman uunia!
Pane hasselpähkinät ja taatelit monitoimikoneeseen. Jauha hienoksi. Lisää loput pohjan ainekset ja jauha tasaiseksi massaksi.
Painele seos tasaiseksi kerrokseksi pieneen irtoreunavuokaan.
Keltainen kerros
Paahda kurpitsaa 200 asteen uuninlämmössä 35‒40 minuuttia. Koverra sisus lusikalla irti ja anna jäähtyä.
Pane mascarpone, rahka, stevia ja vaniljajauhe monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi. Lisää kookosöljy.
Ota 150 g mascarpone-rahkaseoksesta sivuun vaaleanpunaista kerrosta varten. Soseuta kurpitsa keltaiseen kerrokseen varatun täytemassan kanssa tasaiseksi.
Levitä kurpitsatäyte pohjan päälle ja pane vuoka pakastimeen siksi aikaa, kun valmistat päällimmäisen kerroksen.
Vaaleanpunainen kerros
Lusikoi 150 g täytemassaa tehosekoittimeen. Lisää rahka ja punajuurikristalli tai tilkka punajuurimehua. Sekoita tasaiseksi.
Ota vuoka pakastimesta 10 minuutin kuluttua ja levitä päällimmäiseksi vaaleanpunainen kerros.
Pane kakku pakastimeen 1‒2 tunniksi. Ota vuoka pakastimesta ja anna sulaa jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua.
Kakun voi tarvittaessa pakastaa uudelleen.