... ja ripaus terveellisyyttä

Aprikoosimarsipaani

perjantai 5. joulukuuta 2014 teksti KUNTOPLUS

Aprikoosimarsipaani

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 12 tuntia - Vetoaika: 12 tuntia

AINEKSET

50 g kuivattuja luomuaprikooseja

1 dl vettä tai seljankukkamehua

100 g marsipaania (60 % mantelimassaa)

30 g mantelirouhetta

50 g valkoista suklaata

Valmistus

Hienonna aprikoosit ja liota niitä vedessä tai seljankukkamehussa yön yli. Sekoita aprikoosit, marsipaani ja mantelirouhe tahnaksi. Pyöritä seoksesta pieniä palloja. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Ripottele pinnalle vähän mantelirouhetta.

Terveysbonus

Sekä marsipaanin manteli että mantelirouhe sisältävät hyviä rasvahappoja ja E-vitamiinia, jotka vahvistavat vastustuskykyä. Aprikooseissa on terveellisiä antioksidantteja.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 184 kcal

Proteiinia: 3,7 g

Rasvaa: 9,2 g

Hiilihydraattia: 22,6 g

Kuitua: 1,8 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee