Aprikoosimarsipaanikuulat

12 tuntia
184 kcal

Ihana yhdistelmä hedelmäistä aprikoosia, makeaa marsipaania ja täyteläistä valkosuklaata.

APRIKOOSIMARSIPAANIKUULISSA on valkosuklaakuoren alla ripaus terveellisyyttä.

Aprikoosimarsipaanikuulat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 50 g kuivattuja luomuaprikooseja
  • 1 dl vettä tai seljankukkamehua
  • 100 g marsipaania (60 % mantelimassaa)
  • 30 g mantelirouhetta
  • 50 g valkoista suklaata

Valmistus

Hienonna aprikoosit ja liota niitä vedessä tai seljankukkamehussa yön yli. Sekoita aprikoosit, marsipaani ja mantelirouhe tahnaksi. Pyöritä seoksesta pieniä palloja. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Ripottele pinnalle vähän mantelirouhetta.

Terveysbonus

Sekä marsipaanin manteli että mantelirouhe sisältävät hyviä rasvahappoja ja E-vitamiinia, jotka vahvistavat vastustuskykyä. Aprikooseissa on terveellisiä antioksidantteja.