Itsetehtyä pinaattipastaa, katkarapuja ja parsasalaattia
Makujen ja värien sinfonia vihreästä pastasta, tomaatista, parsasta ja katkaravuista.
Makujen ja värien sinfonia vihreästä pastasta, tomaatista, parsasta ja katkaravuista.
Pastakin voi olla terveellistä, kun käytät vihreitä vihanneksi niin, että energiamäärä pienenee ja kuitupitoisuus kasvaa.
Höyrytä pinaatin- ja basilikanlehtiä 3 - 5 min. Anna jäähtyä lävikössä. Painele varovasti ylimääräinen vesi pois. Sekoita öljyn, munien ja suolan joukkoon tehosekoittimella.
Kaada jauhot keoksi, tee keskelle kuoppa ja kaada pinaattisekoitus kuoppaan. Riko joukkoon 1 muna. Sekoita. Lisää tarvittaessa jauhoja.
Jaa taikina 4 osaan. Voit halutessasi valmistaa kerralla vain osan. Taikina säilyy jääkaapissa pari päivää.
Kauli taikina ohueksi levyksi. Rullaa varovasti "kääretortuksi" ja leikkaa puolen sentin nauhoiksi. Avaa nauhat rullalta ja kypsennä kiehuvassa vedessä 10 - 15 min.
Paista katkarapuja öljyn, chilin ja valkosipulin kera 3 - 5 min.
Sekoita salaatinkastikeainekset keskenään tehosekoittimessa.
Koristele annokset sitruunalla ja basilikalla.
VINKKI: Voit käyttää lopun pastataikinan pizzapohjina, jos et halua tehdä useampaa annosta pastaa. Kauli vain taikina ohuiksi pizzapohjiksi ja paista niitä 175 asteessa 5 - 10 min
Sivustossa ja sovelluksessa mm: