Inkiväärillä ja katajanmarjoilla maustettu kiivihilloke

20 minuuttia
213 kcal

Lisukkeita

Inkiväärillä ja katajanmarjoilla maustettu kiivihilloke

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 500 g ruokosokeria
  • 12 katajanmarjaa
  • 1 sitruunan mehu
  • ½ dl omenaviinietikkaa
  • 500 g kiivejä
  • 4 viipaletta tuoretta inkivääriä

Valmistus

  • Sekoita sokeri, katajanmarjat, sitruunamehu sekä omenaviinietikka keskenään ja kiehauta seos.
  • Kuori ja lohko kiivit. Lisää kiivilohkot ja jatka keittämistä 2 min.
  • Kaada seos säilöntäaineliuoksella huuhdottuun lasitölkkiin ja pane inkivääriviipaleet päälle. Sulje tölkki, anna jäähtyä ja säilytä jääkaapissa.
  • Kiivihilloke säilyy noin kuukauden. Jos haluat pitempään säilyvää hilloketta, käytä siihen säilöntäainetta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Liemi on sakeaa, joten sitä voi käyttää jäätelön tai jälkiruokien kastikkeena. Kiivihilloke maistuu juuston, kalan tai linnun lisukkeena.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background