Inkiväärillä ja katajanmarjoilla maustettu kiivihilloke

20 minuuttia
213 kcal

Lisukkeita

Inkiväärillä ja katajanmarjoilla maustettu kiivihilloke

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 500 g ruokosokeria
  • 12 katajanmarjaa
  • 1 sitruunan mehu
  • ½ dl omenaviinietikkaa
  • 500 g kiivejä
  • 4 viipaletta tuoretta inkivääriä

Valmistus

  • Sekoita sokeri, katajanmarjat, sitruunamehu sekä omenaviinietikka keskenään ja kiehauta seos.
  • Kuori ja lohko kiivit. Lisää kiivilohkot ja jatka keittämistä 2 min.
  • Kaada seos säilöntäaineliuoksella huuhdottuun lasitölkkiin ja pane inkivääriviipaleet päälle. Sulje tölkki, anna jäähtyä ja säilytä jääkaapissa.
  • Kiivihilloke säilyy noin kuukauden. Jos haluat pitempään säilyvää hilloketta, käytä siihen säilöntäainetta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Liemi on sakeaa, joten sitä voi käyttää jäätelön tai jälkiruokien kastikkeena. Kiivihilloke maistuu juuston, kalan tai linnun lisukkeena.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background