Tuhdisti proteiinia ja energiankulutus käyntiin heti aamusta alkaen!

Resepti: Kvinoamysli

Runsaasti magnesiumia ja kalsiumia sisältävä supermysli.

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

Ainekset

(10 annosta)

2 dl punaista kvinoaa (120 g)
4 dl vettä kvinoan keittämiseen
60 g hasselpähkinöitä
40 g rusinoita
40 g kurpitsansiemeniä
½ tl vaniljajauhetta
½ tl kardemummaa
1/3 dl agavesiirappia (45 g)

LUE MYÖS: 6 hyvää syytä syödä kvinoaa

Valmistus

  • Huuhdo kvinoa ja keitä sitä 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Rouhi hasselpähkinät.
  • Sekoita ne rusinoiden ja kurpitsansiementen joukkoon. Sekoita kvinoa, pähkinät, rusinat ja kurpitsansiemenet keskenään.
  • Mausta seos vaniljalla, kardemummalla ja agavesiirapilla.

  • Levitä seos leivinpaperin päälle pellille ja paahda 150-asteisessa uunissa 30‒40 minuuttia.
  • Sekoita mysliä usein paistamisen aikana, ettei kvinoa jää kosteaksi. Säilytä jäähtynyt mysli ilmatiiviissä tölkissä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin kohtaan kehossasi olet kaikkein tyytyväisin?


KUNTO PLUS suosittelee