Proteiinia peliin ja energiankulutus korkealle heti aamusta alkaen!

Resepti: Kaakao-appelsiinimysli

Gluteeniton kaakaon ja appelsiinin makuinen mysli.

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

Ainekset

(9 annosta)

135 g tattarisuurimoita
4 dl vettä suurimoiden keittämiseen
40 g saksanpähkinöitä
6 taatelia (70 g)
1 tl vaniljajauhetta
½ tl steviaa
ripaus merisuolaa
30 g kaakaonibsejä (kuorittuja ja rouhittuja kaakaopapuja)
1 luomuappelsiinin raastettu kuori


Valmistus

  • Huuhdo tattarisuurimot ja keitä niitä 12 min. Huuhdo keitetyt suurimot pariin kertaan ja valuta ne hyvin.
  • Levitä suurimot leivinpaperin päälle pellille ja pidä niitä 125-asteisessa uunissa 20 min. Ota suurimot uunista pois.
  • Rouhi pähkinät ja paloittele taatelit. Sekoita ne suurimoiden joukkoon. Mausta seos vaniljalla, stevialla ja suolalla.
  • Levitä seos leivinpaperin päälle pellille ja pidä uunissa 20‒30 min.
  • Ota seos uunista pois. Sekoita kaakaonibsit ja raastettu appelsiininkuori muiden mysliainesten joukkoon. Säilytä jäähtynyt mysli ilmatiiviissä tölkissä.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin kohtaan kehossasi olet kaikkein tyytyväisin?


KUNTO PLUS suosittelee