Sinappi on superterveellistä ja sitä kannattaa käyttää muutenkin kuin makkaran kanssa!

Syö enemmän sinappia – TÄLLÄ TAVOIN!

Sinappi on hyödyksi terveydelle, sillä se on täynnä terveellisiä ainesosia - ja se antaa mukavaa potkua tylsimpiinkin ruokiin.

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Käytä sinappia:

● Kananmunaruokiin, esimerkiksi täytettyihin muniin.
● Turskan, sillin ja lohen mausteeksi sekä tonnikalasalaattiin.
● Jauhelihapihveihin, porsaanlihalle ja sisäfileeseen.
● Useimpiin salaatinkastikkeisiin öljy-etikka-kastikkeista kermaviiliin, dippeihin ja lämpimiin kastikkeisiin
● Terveellisenä levitteenä voileiville, hampurilaiisin ja hotdogeihin.
● Makkaran, kinkun tai juuston päälle.
● Perunasalaattiin ja uusille perunoille.
● Piirastäytteiden mausteeksi.
● Pikantiksi makuvivahteeksi keltuaisista ja sokerista vatkattuun täytekakun täytteeseen.
● Chutney-lisukkeisiin, luumu- ja aprikoosihilloon.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee