Ruokakorttien 18/2012 ostoslista
Punakaali-appelsiinisalaatti, lämmin punakaalisalaatti ja mausteiset lihapyörykät, vasikanposkea, valkopapusosetta ja vihreitä papuja, lohta, parsakaalia ja täysjyväpastaa.
Punakaali-appelsiinisalaatti, lämmin punakaalisalaatti ja mausteiset lihapyörykät, vasikanposkea, valkopapusosetta ja vihreitä papuja, lohta, parsakaalia ja täysjyväpastaa.
OSTOSLISTA RUOKAKORTTIEN 18/2012 OHJEILLE:
emOstokset/1 annos/em
2 appelsiini
250 g punakaalia
1 omena (KEVYT: 1 pieni omena, 100 g)
100 g vähärasvaista naudanjauhelihaa (KEVYT: 100 g erittäin vähärasvaista jauhelihaa)
40 g ohrahelmiä (KEVYT: 30 g)
1 vasikanposki tai 2 porsaanposkea (KEVYT: 1 porsaanposki)
½ purjosipulia
75 g valkoisia papuja – 150 grammaa liotettuja ja
keitettyjä papuja (KEVYT: 40 g kuivattuja papuja)
2 rkl hienoksi raastettua parmesaania
100 g vihreitä papuja
125 g nahallista, ruodotonta lohta
75 g täysjyväpennepastaa (KEVYT: 40 g)
200 g parsakaalia (KEVYT: 300 g)