Näin käytät marinadeja

6 vinkkiä, joiden avulla saat lihasta superherkullista.

tiistai 12. heinäkuuta 2016 teksti KUNTOPLUS

  • Älä osta kaupan valmiita marinadeja, koska ne ovat täynnä lisäaineita ja sokeria.
  • Valitse grillattavaksi vähärasvaisia lihoja - ne hyötyvät eniten marinoinnista.
  • Mitä kauemmin marinoit, sitä lyhyemmän paistoajan liha/kala tarvitsee.
  • Grillin pitää aina olla tarpeeksi kuuma, jotta valmistusaika on lyhyt, eikä marinadi pala.
  • Pyyhi marinadi huolellisesti pois lihasta ja kalasta ennen paistamista, ettei sitä tipu grilliin.
  • Varaa hieman marinadia myös lihan/kalan sivelemiseen grillaamisen jälkeen.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee