Makea rooibos

Sana rooibos on afrikaansia ja tarkoittaa punaista pensasta. Rooiboksen luonteenomainen aromi on makea. Näin ollen juoma voi lievittää makeannälkää.

Rooibos-teetä ei valmisteta teepensaan lehdistä vaan rooibospensaasta (Aspalatus linearis), joka kuuluu hernekasvien sukuun. Pensasta viljellään laajalla alueella eteläisessä Afrikassa. Pensaan hennoissa oksissa kasvavat lehdet poimitaan ja käytetään rooibosteehen. Tee fermentoidaan mustan teen tapaan.

Myös rooibos auttaa elimistöä suojautumaan sydän- ja verisuonitaudeilta. Se sisältää runsaasti terveellisiä flavonoideja, jotka edistävät verenkiertoelimistön hyvinvointia ja suojaavat vapaiden happiradikaalien haittavaikutuksilta.

Rooibostee voi lievittää vauvojen koliikkia ja myös aikuisten vatsa- ja ilmavaivoja. Lisäksi tee auttaa hillitsemään virusinfektioita.

  • Haudutusaika: 4 - 10 minuuttia
  • Veden lämpötila: 90 - 100 astetta

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background