Cayennenpippuri laihduttaa, lämmittää ja avaa hengityksen

Käytä tulisia mausteita avokätisesti – varsinkin kylmällä säällä!

Bonusteho: Käyttämällä reilusti cayennenpippuria ruuissa hyödynnät sen laihduttavan tehon. Cayennenpippuri hoikentaa, koska lihakset alkavat tuottaa lämpöä, vaikka eivät olisi liikkeessäkään.

Jos olet vilukissa, on cayennenpippuri ystäväsi. Vahvat mausteet saavat sinut hikoilemaan, koska kielen kolmoishermo huijaa aivot luulemaan, että olet tulessa.

Cayennenpippuri auttaa silloinkin, kun nenä on tukossa. Lisää teelusikallinen maustetta teehen, niin tukkoinen nenä aukeaa!

Käyttö: Cayennenpippuri on yksi ensimmäisistä Pohjoismaihin ehtineistä eksoottisista mausteista. Se muistuttaa hiukan paprikaa, mutta maku on polttavampi ja lämpöisempi. Käytä keittoihin, kastikkeisiin ja gulassiin.

Vaikuttava aine: Monet kuvittelevat cayennenpippurin olevan pippurilaji, mutta oikeastaan se on eräs chililaji ja sen vaikuttava aine on siksi kapsaisiini.

Lue 5 muusta tulisesta mausteesta täältä

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background