5 cm pois vyötäröltä, jos henkesi on sinulle kallis

Eurooppalaistutkijat ovat laskeneet, kuinka haitallista vatsanseudun rasva todella on.

Kuolleisuus kasvaa 13 prosenttia jokaista vyötärön viittä lisäsenttiä kohti. Riskiä voi vastaavasti pienentää, kun laihtuu viisi senttiä vyötäröltä. Ja paras tapa laihtua on järkevä elämäntapojen muutos, ei ihmedieetti.

Terveellinen rasva

Saatko vatsamakkaroistasi helposti kiinni? Tilanne ei silloin välttämättä ole hengelle vaarallinen. Aiemmin kaikkea vatsan rasvaa on pidetty haitallisena, mutta sittenmmin tutkijat ovat todenneet, että suoraan ihon alle asettunut rasva voi olla jopa terveellistä, sillä se tuottaa vereen hyödyllisiä aineita.

Epäterveellinen rasva

Jos vatsa on kiinteä, pömpöttävä möykky, muoto voi olla merkki haitallisesta sisäelinten ympärille kertyneestä rasvasta. Terveydelle haitallinen ja mm. veren kolesterolia lisäävä rasva sijaitsee vatsalihasten takana sisäelinten ympärillä.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background