5 cm pois vyötäröltä, jos henkesi on sinulle kallis

Eurooppalaistutkijat ovat laskeneet, kuinka haitallista vatsanseudun rasva todella on.

Kuolleisuus kasvaa 13 prosenttia jokaista vyötärön viittä lisäsenttiä kohti. Riskiä voi vastaavasti pienentää, kun laihtuu viisi senttiä vyötäröltä. Ja paras tapa laihtua on järkevä elämäntapojen muutos, ei ihmedieetti.

Terveellinen rasva

Saatko vatsamakkaroistasi helposti kiinni? Tilanne ei silloin välttämättä ole hengelle vaarallinen. Aiemmin kaikkea vatsan rasvaa on pidetty haitallisena, mutta sittenmmin tutkijat ovat todenneet, että suoraan ihon alle asettunut rasva voi olla jopa terveellistä, sillä se tuottaa vereen hyödyllisiä aineita.

Epäterveellinen rasva

Jos vatsa on kiinteä, pömpöttävä möykky, muoto voi olla merkki haitallisesta sisäelinten ympärille kertyneestä rasvasta. Terveydelle haitallinen ja mm. veren kolesterolia lisäävä rasva sijaitsee vatsalihasten takana sisäelinten ympärillä.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background