3 kellonaikaa, jolloin välipaloja syödään eniten

Tyhjät kalorit tekevät parhaiten kauppansa klo 11.01. Päivässä on kaksi muutakin vaarallista aikavyöhykettä. Täältä näet, milloin ne ovat.

Tutkimuksen mukaan henkilöt, jotka yrittävät laihtua syövät jopa 750 kcal ruoka-aikojen ulkopuolella. Se on lähes puolet laihduttajan päivän energiatarpeesta.

Tutkimuksen mukaan on syytä varoa syömisiään erityisesti kolmena kellonaikana, jotka voivat huomaamatta torpedoida laihdutuspyrkimykset, koska noina ajankohtina houkutus sortua syömään on suurimmillaan.

11.01: Aamupäivän lopulla on ensimmäinen vaaran paikka. Lounaaseen on vielä aikaa, mutta vatsa kurisee jo, ja mielessä risteilevät houkuttelevat mielikuvat kahvista ja herkkuleivonnaisista. Vältä vaara syömällä reilun kokoinen ja terveellinen aamiainen.

15.14: Kriisi numero kaksi tulee useimmiten iltapäivällä, kun puhti alkaa olla poissa ja työstressi korkeimmillaan. Kuppi teetä, reipas kävelylenkki tai suunniteltu, terveellinen välipala auttavat ohittamaan kriittisen hetken.

21.31: Huh… vihdoinkin päivä on pulkassa, ja voi lysähtää sohvalle tv:n ääreen. Enkö muka ole ansainnut herkkuni? Väsymys ja repsahdus käyvät käsi kädessä, joten kiiruhda pesemään hampaat tai mene aikaisemmin nukkumaan, niin et eksy herkkukaapille.

Lähde: Forza Supplements

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background