Näin pidät päivän energiasaldon kurissa
Päivän ateriaehdotukset, jotka eivät kerrytä kalorisaldoa suureksi, kun päivälliseksi on lammasta Provencen tapaan.
Päivän ateriaehdotukset, jotka eivät kerrytä kalorisaldoa suureksi, kun päivälliseksi on lammasta Provencen tapaan.
Aamiainen
Kaksi sämpylänpuolikasta, yhdelle kevytjuuston viipale ja toiselle 15 – 20 g maapähkinävoita ja jommallekummalle lusikallinen marmeladia. Lisäksi 150 g hedelmiä.
Aamupäivän välipala
200 g porkkanaa tai muita juureksia kypsentämättömänä
Lounas
1/2 viipaletta (30 g) täysjyväruisleipää, puoli avokadoa ja 75 g katkarapuja + lautasellinen salaattia.
Iltapäivän välipala
Viipale täysjyvänäkkileipää ja 20 g raejuustoa + 1 hedelmä ja kourallinen (15 g) manteleita
Päivällinen
Provencen lammas (ohjeeseen pääset sivun lopusta)