Näin pidät päivän energiasaldon kurissa

Päivän ateriaehdotukset, jotka eivät kerrytä kalorisaldoa suureksi, kun päivälliseksi on lammasta Provencen tapaan.

Aamiainen

Kaksi sämpylänpuolikasta, yhdelle kevytjuuston viipale ja toiselle 15 – 20 g maapähkinävoita ja jommallekummalle lusikallinen marmeladia. Lisäksi 150 g hedelmiä.

Aamupäivän välipala

200 g porkkanaa tai muita juureksia kypsentämättömänä

Lounas

1/2 viipaletta (30 g) täysjyväruisleipää, puoli avokadoa ja 75 g katkarapuja + lautasellinen salaattia.

Iltapäivän välipala

Viipale täysjyvänäkkileipää ja 20 g raejuustoa + 1 hedelmä ja kourallinen (15 g) manteleita

Päivällinen

Provencen lammas (ohjeeseen pääset sivun lopusta)