GPS-kello motivoi

GPS-kello kertoo kuinka treeni etenee, ja palaute innostaa treenaamaan tehokkaammin ja enemmän sekä tekee treenaamisesta hauskempaa ja motivoivampaa.

perjantai 25. syyskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Viimeiset 700 metriä jaksaa puristaa, jos GPS-kello kertoo, että pieni venyminen kasvattaa lenkin mitaksi täydet kymmenen kilometriä.

Vauhtiakin tulee kiihdytettyä kuin itsestään, kun kellon näyttö paljastaa, että tutun lenkkireitin saisi kierrettyä uudessa ennätysajassa vain hitusen vauhtia kiristämällä.

GPS-kello voi tosiaan tehdä ihmeitä kenen tahansa kuntoilulle. Mahdollisuus seurata omia tuloksia ja kehittymistä kohentaa motivaatiota ja auttaa ottamaan itsestä kaiken irti.

Pikaisella silmäyksellä kelloon saa selville, mihin tahtiin ja kuinka pitkälle matka on edennyt, joten omat onnistumiset käyvät selviksi saman tien.

GPS-kello on erityisen kätevä silloin, jos haluaa treenata ohjelman mukaan lenkkien vauhtia ja kestoa muunnellen. Kellosta näkee heti, onko juoksuvauhti sopiva.

h2Niksejä motivaation lisäämiseen/h2
GPS-kelloissa on myös toimintoja, jotka tekevät lenkkeilystä hauskempaa.
Monissa kelloissa on eräänlainen virtuaalinen kirittäjä, jonka kanssa voi juosta kilpaa. Se motivoi varsinkin, jos kilpailuvietti on muutenkin pinnassa. Joissakin kelloissa on myös kotiinpaluutoiminto, joka opastaa takaisin lähtöpaikkaan vaikkapa metsästä tai vieraassa ympäristössä, jolloin voi lenkkeillä huoletta missä vain.

h2Jokaiselle löytyy sopiva GPS-kello/h2
GPS-kellosta on eniten iloa, kun se sopii ihanteellisesti omiin käyttötarpeisiin.

Laajalle lajivalikoimalle kehitetty malli ei ole tarpeen, jos GPS-kellon kanssa vain juostaan. Triatlonistilla taas on käyttöä perusmallia monipuolisemmalle laitteelle, joka kerää kaikki tarvittavat tiedot. a href="https://kuntoplus.fi/valineet/juoksukellot/testi-gps-kellot" target="_blank" GPS-kellovertailumme/a avulla voit löytää juuri itsellesi sopivan treenikaverin GPS-kellojen joukosta.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Millaiselle kesälomalle haluaisit mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee