Huippukovaan kevätkuntoon KUNTO PLUS -lehden ja Kari Traan avulla

Anna kuntoilulle lisäpotkua ja ole huippuvedossa kesän saapuessa. Tyylikäs treenisetti saa sinut antamaan kaikkesi treenatessa

tiistai 26. tammikuuta 2016 teksti Thomas Lykke Olesen

Napsauta tästä, niin saat setin yhdessä KUNTO PLUS -lehden kanssa HYVIN edulliseen hintaan.

Joskus voi olla erityisen vaikea motivoida itseään lähtemään juoksulenkille tai kuntosalille. Töissä on ehkä ollut rankka päivä. Ehkä sataa kissoja ja koiria. Arjessa monet asiat ajavat liikunnan ohi. Lisäapua motivaatioon voivat tuoda kivat treenivaatteet. Nyt saat Kari Traan uuden bodywear-setin yhdessä KUNTO PLUS -lehden kanssa.

Treenivaatteen hengittävyys on kaikki kaikessa

Treenivaatteiden valinnassa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota hengittävyyteen. Hengittävyys tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että kehon täytyy pystyä hengittämään. Tarkemmin sanottuna se tarkoittaa sitä, että vaatteen pitää päästää lävitseen vartalon liikunnan aikana tuottama lämpö eli hiki ja kosteus. Lämpöenergian on päästävä pois kehosta, jotta se ei ylikuumene.

Tarkkaile päivittäistä liikkumistasi ja kuluttamiesi kalorien määrää. Katso huippuhyvä Active Life Tracker -tarjous täältä.

Teholla on merkitystä

Vartalon kehittämän lämmön ja hikoilun määrä riippuu tietenkin paljon siitä, kuinka kovalla teholla treenaat. Huippuintensiivinen harjoittelu, kuten HIT ja crossfit, kuluttaa hurjasti energiaa ja saa hien virtaamaan. Sama koskee spinningiä, koska siinä aktivoidaan suuria jalkalihaksia, jotka tuottavat paljon lämpöenergiaa. Tämän vuoksi useat treenaajat – erityisesti miehet – hikoilevat todella paljon, kun spinningpyörän kierrokset nousevat.

Sekä intensiiviseen että kevyeen harjoitteluun

Treenivaatteiden pitää olla laadukkaita myös muulloin kuin kovassa ja intensiivisessä treenissä. Rauhallisemmissa lajeissa, kuten kävelyssä ja joogassa, on tärkeää tuntea olonsa mukavaksi vaatteissaan, jotta voi keskittyä harjoitteluun.

Kari Traan tyylikäs bodywear-setti sopii hyvin sekä kovaan että rennompaan treenaamiseen. Setti on valmistettu materiaalista, joka on hengittävää ja nopeasti kuivuvaa, joten se on ihanteellinen pulssia nostattavaan treenaamiseen. Setti on hyvin istuva ja mukailee vartalon liikkeitä, joten se on erittäin miellyttävä päällä lajissa kuin lajissa.

Setin arvo on 79,85 euroa, mutta saat sen ja 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteensä hintaan 16,90 euroa.

Setin koot ovat XS/S, M ja L/XL.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee