Neutraali pronaatio

Neutraali pronaatio – kengässä ei tarvitse olla erityistä tukea suuntaan tai toiseen. Neutraali jalka laskeutuu kantapään ulkosyrjälle ja rullaa siitä suoraan. Neutraalissa juoksukengässä on hyvä olla tiukasti istuva kantakuppi, niin juostessa ei synny turhaa sivuttaisliikettä.

maanantai 13. huhtikuuta 2015
Brooks Ghost 7
Brooks Ghost 7

"Neutraali pronaatio eli sopii jalalle, joka ei juostessa kierry sisään- eikä ulospäin. Vaikka kenkä on todella kevyt, se on kiertoluja ja kenties jopa hiukan liiankin jäykkä. Pohja ei juurikaan jousta sivusuunnassa."

Skechers Go RUN Ride 4
Skechers Go RUN Ride 4

"Kengissä on niin hyvä vaimennus, että tuntuu kuin olisin jousitettu."

NB 1080v5
NB 1080v5

"Ihana yhdistelmä mukavuutta ja keveyttä. Erittäin hyvän tuntuinen jalkaan. Lesti on leveä, joten varpaillekin riittää tilaa ilman että kenkä olisi muuten liian suuri. Erityispitkien nauhojen ansiosta kenkiin voi tehdä erikoisnyörityksiäkin."

Adidas Supernova Glide Boost 7
Adidas Supernova Glide Boost 7

"Ihanan pehmeä päällinen on etuosasta joustava, saumaton ja hengittävä. Hyvä pito antaa varmuutta märällä kelillä ja irtonaisella alustalla juoksemiseen."

Karhu Fluid4
Karhu Fluid4

"Sopii erityisesti maastossa juoksemiseen. Hyvä vaimennus ja tiiviisti istuva kanta antavat jämäkkyyttä askeliin."

Nike Air Zoom Vomero 9
Nike Air Zoom Vomero 9

"Erittäin mukavat kengät. Kärjessä on tilaa mutta kenkä pysyy silti hyvin paikallaan ja kantakuppi istuu tiiviisti. Iltti on pehmeä ja kengän reunat, jotka helposti hankaavat, ovat erityisen mukavat."

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä haluaisit mieluiten lomailla?


KUNTO PLUS suosittelee