Lievä ylipronaatio

Kun askel ylipronatoi lievästi, jalka laskeutuu kantapään ulkosyrjälle ja painuu lievästi jalan sisäsyrjälle. Jalka tarvitsee tukea ja tasapainotusta erityisesti sisäsyrjälle.

tiistai 24. maaliskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS
Adidas Adistar Boost
Adidas Adistar Boost "Äärimmäisen mukava kenkä, jonka materiaali on erittäin hengittävää. Kenkä tuntuu hieman raskaalta muttei niin paljoa että se varsinaisesti haittaisi, koska kenkä on muuten aivan ihana."
NB 1080v5
NB 1080v5 "Istuu napakasti, kantakuppi tukee hyvin, ja jalka pysyy kengässä paikoillaan. Nilkalle saa tarvittaessa lisätukea nauhoittamalla kengät viimeiseen reikään asti."
Nike Lunarglide 6
Nike Lunarglide 6 "Hyvä tuki mutkissa. Kantakuppi joustaa ja muotoutuu kannan mukaan mutta myös tukee hyvin joka askelta."
Newton Kismet
Newton Kismet "Loistava istuvuus tinkimättä varpaiden mukavuudesta. Tekniikkaansa hiovalle ja kovaa juoksevalle. Askel lyhenee luontojaan ja paino siirtyy päkiälle ja jalan etuosalle."
Saucony Guide 8
Saucony Guide 8 "Ihana, huippuhengittävä, aivan olemattoman kevyt kenkä. Aavistuksen verran turhan paljon korotusta minulle - käytän yleensä 6 millin korotusta. Pitkillä lenkeillä siitä on kyllä etua."

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee