Active Fit Tracker -aktiivisuusranneke
Active Fit Tracker

Aktiivisuusranneke voi auttaa aloittamaan uuden, terveellisemmän elämän. Rannekkeessa on mm. askelmittari, joka kannustaa liikkumaan enemmän. Nyt saat tarjoushintaan 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja aktiivisuusrannekkeen.

Aktiivisuusranneke kannustaa liikkumaan ja tarkkailee unen laatua

Haluatko liikkua enemmän ensi vuonna? Aktiivisuusranneke voi auttaa pitämään uudenvuodenlupaukset. Kerromme, miksi Active Fit Tracker -aktiivisuusranneke on oiva investointi oman terveyden hyväksi.

maanantai 3. joulukuuta 2018 teksti E. Skjøde

Jos tavoitteesi on liikkua enemmän ja nukkua paremmin, askelmittarilla varustettu aktiivisuusranneke on yksi parhaista apuvälineistä, jonka voit hankkia.

Tutkimusten mukaan alamme liikkua enemmän askelmittarin hankittuamme – päivittäinen kävelymatka voi kasvaa jopa 1,5 km! Ranteessa keikkuva askelmittari saa meidät kävelemään tavallista enemmän vain siksi, että voimme seurata käveltyä matkaa jatkuvasti ja näemme, että jokaisella askeleella on väliä.

Aktiivisuusranneke tarjoushintaan!

Nyt saat KUNTO PLUS -tilauksesi yhteydessä Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen, joka mittaa askeleita, unta ja sykettä ja innostaa kohti terveempiä elintapoja.

TARJOUS: Saat aktiivisuusrannekkeen, joka mittaa askeleita, sykettä ja unta + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä hintaan 24,90 euroa. Säästät 101,90 euroa! 


Aktiivisuusranneke voi olla oiva investointi oman terveyden hyväksi, sillä se kasvattaa motivaatiota liikkua, kun pystyt mittaamaan liikuntasuorituksiasi. Saat rannekkeen lisäksi neljä numeroa KUNTO PLUS -lehteä, josta saat vielä lisää motivaatiota ja konkreettisia, käyttökelpoisia vinkkejä terveellisempien elintapojen noudattamiseen. 

KUNTO PLUSsan ja Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen avulla olet askeleen lähempänä terveellisempää elämää. Ei kannata yllättyä, jos huomaat äkkiä tekeväsi kyykkyjä ruokaa laittaessasi tai tarjoutuvasi viemään koiran lenkille tai roskat ulos. Se johtuu siitä, että rannekkeen askelmittarin avulla näet, miten jokainen askel vie sinua lähemmäs tavoitettasi ja tekee sinusta terveemmän ja vahvemman. 

Active Fit Tracker ja siihen kuuluva sovellus

Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen ja siihen kuuluvan sovelluksen avulla voit seurata, kuinka paljon liikut päivän aikana – ja se lisää motivaatiota huimasti! Kuvassa syke on 112, ja askeleita on kertynyt jo yli 7 000!

Mikä on Active Fit Tracker?

 • Aktiivisuusranneke – Active Fit Tracker on käytännöllinen ja tyylikäs aktiivisuusranneke, jota on mukava käyttää ja jossa on selkeä digitaalinäyttö. Laitteessa on runsaasti hyödyllisiä toimintoja (katso kaikki toiminnot täältä). Rannekkeen näytöstä voit tarkistaa mm. sykkeen ja päivän aikana otettujen askeleiden määrän. Samalla laite toimii myös ranne- ja herätyskellona – ja älykellona, joka värisee, kun puhelimeesi tulee puhelu tai viesti.
 • Sovellus – aktiivisuusrannekkeeseen kuuluu myös mobiilisovellus, jonka voi ladata maksutta App Storesta ja Google Playsta. Rannekkeen tiedot siirretään mobiililaitteeseen Bluetooth-yhteydellä. Sovellus auttaa seuraamaan liikunnan määrää ja omien tavoitteiden toteutumista ja kehitystä. 


VIDEO: Katso, mitä kaikkea Active Fit Trackerilla voi tehdä

 

Mitä Active Fit Trackerilla voi tehdä?

 • Askelmittari – aktiivisuusranneke seuraa liikkeitäsi ja laskee askeleesi, joten voit seurata, kuinka paljon liikut päivittäin.
 • Sykemittari – aktiivisuusranneke mittaa jatkuvasti sykettä ja näyttää sen haluttaessa. Voit käyttää sykemittaria eri sykealueilla treenaamiseen tai leposykkeen seuraamiseen. Sovelluksesta voit tarkastella mm. sykehuippuja.
 • Mittaa energiankulutusta – ranneke laskee, kuinka paljon energiaa kulutat, jotta pysyt selvillä siitä, kuinka paljon kaloreita pystyt polttamaan liikuntaa lisäämällä.
 • Aseta henkilökohtaiset tavoitteet – aseta rannekkeeseen tavoite, kuinka monta askelta yrität ottaa päivittäin, kuinka monta tuntia haluat nukkua – tai mitä ja kuinka paljon haluat treenata. Aktiivisuusranneke tallentaa kaiken, ja sinä pysyt selvillä siitä, toteutuvatko tavoitteesi.
 • 12 eri liikuntamuotoa – voit tallentaa laitteeseen lukuisien eri lajien tiedot sekä niihin liittyvät tavoitteet ja lisäksi laite muistuttaa, milloin mitäkin lajia on treenattava.
 • Valvoo untasi – laite tallentaa syvän ja kevyen unen jaksot ja sen, kuinka paljon nukut päivittäin – voit seurata, saatko nukuttua tarpeeksi omiin tarpeisiisi nähden.
 • Automaattinen tallennus Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeessa on rajaton tallennuskapasiteetti. Sovelluksesta näet nopeasti ja helposti, kuinka monta askelta olet ottanut, mikä sykkeesi on ollut ja kuinka monta tuntia olet nukkunut – joka päivä, viikko ja kuukausi. Näet helposti myös, oletko liikkunut ja nukkunut tarpeeksi tavoitteisiisi verrattuna. Sovelluksesta voit tarkistaa myös sen, minä päivinä tulee liikuttua eniten ja miten syvästi tai kevyesti olet nukkunut kyseisinä päivinä.
 • Liikkumattomuushälytys – aktivoi Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen hälytystoiminto, niin vältät vaarallisen pitkän istumisen. Ranneke värisee, kun olet istunut aloillasi liian kauan ja muistuttaa nousemaan ja liikkumaan.
 • Ilmoitukset – rannekkeen voi haluttaessa asettaa myös ilmoittamaan, kun puhelimeesi saapuu puhelu tai viesti. Näytöltä näet yhdellä vilkaisulla, kuka ottaa yhteyttä. Voit siis laittaa puhelimen äänettömälle, eikä sinun tarvitse pelätä, että jotain tärkeää jää huomaamatta.
 • Rannekello – ranneke toimii myös tavallisena rannekellona, joka on kevyt ja mukava pitää ranteessa koko päivän ja yönkin. Tyylikäs ranneke toimii myös herätyskellona.
 • Vedenpitävä – ranneke kestää käytön lenkillä vesisateessa tai uintitreenin hallissa ja pysyy vesitiiviinä metrin syvyyteen saakka.

Miltä sovellus näyttää?

Active Fit Tracker -sovellus on helppo ja yksinkertainen käyttää, ja tiedot siirtyvät siihen rannekkeesta Bluetooth-yhteyden avulla. Sovelluksessa on runsaasti hyödyllisiä toimintoja, joista tärkeimmät näet alla:

Kuvakaappauksia Active Fit Tracker -sovelluksen askelmittari- ja syketoiminnoista.
Katso päivän tai viikon askeleet – ja syke.

Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen ja siihen kuuluvan sovelluksen avulla voit seurata, kuinka monta askelta olet ottanut päivän aikana (kuvassa 7 119 askelta) ja kuinka paljon energiaa olet kuluttanut (kuvassa 235 kcal). Näet myös viikon askelmäärän ja sen, kuinka usein olet saavuttanut oman tavoitteesi. Voit seurata myös sykettäsi päivän ja yön mittaan.

Kuvakaappauksia Active Fit Tracker -sovelluksen unitoiminnosta.
Automaattisesti tallentuvat tiedot yöunesta paljastavat huonosti nukutut yöt.

Sovelluksesta näet helposti, miten olet nukkunut yösi. Oletko nukkunut kevyttä vai syvää unta – ja kuinka pitkään? Active Fit Tracker -aktiivisuusranneke kertoo vastauksen! Samalla näet koontitiedot pidemmän ajan yönunistasi kuluvalta viikolta tai kuukaudelta.

Kiinnostuitko? Tutustu tarjoukseen täällä:

Onko sinulla jo Active Fit Tracker?


Oletko kadottanut rannekkeen käyttöohjeen? Löydät sen täältä:

Active Fit Trackerin käyttöohje


Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi Active Fit Tracker -sovellusta, saat sen täältä:

App Store - iPhone- ja iPad-laitteille

Google Play - Android-laitteille


Onko sinulla kysyttävää Active Fit Trackeriin liittyen?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun – he auttavat sinua mielellään

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee