Active Fit Tracker -aktiivisuusranneke laskee myös askeleet
Active Fit Tracker

Aktiivisuusranneke voi auttaa aloittamaan uuden, terveellisemmän elämän. Rannekkeessa on mm. askelmittari, joka kannustaa liikkumaan enemmän. Nyt saat tarjoushintaan 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja aktiivisuusrannekkeen.

Enemmän liikuntaa ja paremmat unet aktiivisuusrannekkeen avulla

Haluaisitko liikkua enemmän? Aktiivisuusranneke auttaa! Kerromme, miksi Active Fit Tracker -aktiivisuusranneke on paras investointisi omaan terveyteesi.

maanantai 2. maaliskuuta 2020 teksti E. Skjøde

Jos haluat liikkua enemmän, askelmittarilla varustettu aktiivisuusranneke on yksi parhaista apuvälineistä, jonka voit hankkia.

Tutkimusten mukaan askelmittari innostaa liikkumaan enemmän – päivässä voi kertyä jopa 1,5 km ylimääräistä! Askelmittari saa ottamaan enemmän askeleita, kun otettujen askelten määrää voi seurata, ja näkee, että jokainen askel on tärkeä.

Aktiivisuusranneke + mahtava alennus – 81 % säästöä!

Nyt saat Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen, joka mittaa askeleita, unta ja sykettä mahtavan edullisesti tilatessasi KUNTO PLUSsan.

TARJOUS: Saat aktiivisuusrannekkeen, "Voimaa ja kiinteyttä 10 viikossa" -treeniohjelman + 4 KUNTO PLUSsaa 24,90 eurolla. Säästät 104,90 euroa! 

Liikkumaan kannustava aktiivisuusranneke on paras investointi omaan terveyteen! 


Kaikki tämä vain 24,90 €

 • Aktiivisuusranneke Active Fit tracker – laskee askeleet, seuraa sykettä ja unta ja kannustaa tutkitusti liikkumaan.

Mikä on Active Fit Tracker?

 • Aktiivisuusranneke – Active Fit Tracker on käytännöllinen ja tyylikäs aktiivisuusranneke, jota on mukava käyttää ja jossa on selkeä digitaalinäyttö. Laitteessa on runsaasti hyödyllisiä toimintoja (katso kaikki toiminnot täältä). Rannekkeen näytöstä voit tarkistaa mm. sykkeen ja päivän aikana otettujen askeleiden määrän. Samalla laite toimii myös ranne- ja herätyskellona – ja älykellona, joka värisee, kun puhelimeesi tulee puhelu tai viesti.
 • Sovellus – aktiivisuusrannekeeseen kuuluu Bluyetooth-yhteydellä synkronoitava mobiilisovellus HitFit Pro (iPhonelle ja Android-puhelimille). Näet yhteenvedon aktiivisuudestasi, unestasi ja sykkesstäsi, seuraat askeleitasi ja kehitystäsi. 

Active Fit Tracker ja siihen kuuluva sovellus

Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen ja siihen kuuluvan sovelluksen avulla voit seurata, kuinka paljon liikut päivän aikana – mikä lisää liikuntamotivaatiota huimasti! 


Kuvassa on sovelluksen yhteenvetonäkymä, jossa näytetään mm. päivän askeleet (esimerkissä 3.899), energiankulutuksen, sykkeen, aktiivisen ajan ja askelet kilometreinä.


Kuvassa rannekkeen näytössä näkyy syke – joka kuvanottohetkellä on ollut 68.

 

Mitä Active Fit Tracker osaa?

 • Askelmittari – aktiivisuusranneke seuraa liikkeitäsi ja laskee askeleesi, joten voit seurata, kuinka paljon liikut päivittäin.
 • Valvoo untasi – laite tallentaa syvän ja kevyen unen jaksot ja sen, kuinka paljon nukut päivittäin.
 • Mittaa energiankulutusta – ranneke laskee, kuinka paljon energiaa kulutat, jotta pysyt selvillä siitä, kuinka paljon kaloreita pystyt polttamaan liikuntaa lisäämällä.
 • Sykemittari – aktiivisuusranneke mittaa jatkuvasti sykettä ja näyttää sen haluttaessa. Voit käyttää sykemittaria eri sykealueilla treenaamiseen tai leposykkeen seuraamiseen. 
 • Aseta henkilökohtaiset tavoitteet – aseta rannekkeeseen tavoite, kuinka monta askelta yrität ottaa päivittäin, kuinka monta tuntia haluat nukkua – tai mitä ja kuinka paljon haluat treenata. Aktiivisuusranneke tallentaa kaiken, ja sinä pysyt selvillä siitä, toteutuvatko tavoitteesi.
 • Automaattinen tallennus Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeessa on rajaton tallennuskapasiteetti. Sovelluksesta näet nopeasti ja helposti, kuinka monta askelta olet minäkin päivänä ottanut, mikä sykkeesi on ollut ja kuinka monta tuntia olet nukkunut, paljonko energiaa olet kuluttanut liikunnalla ja montako kilometriä ollet kulkenut.
 • Liikkumattomuushälytys – aktivoi Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen hälytystoiminto, niin vältät terveydelle haitallisen pitkän istumisen. Ranneke värisee, kun olet istunut aloillasi liian kauan ja muistuttaa nousemaan ja liikkumaan.
 • Ilmoitukset – rannekkeen voi haluttaessa asettaa myös ilmoittamaan, kun puhelimeesi saapuu puhelu tai viesti. Näytöltä näet yhdellä vilkaisulla, keneltä se on. Voit siis laittaa puhelimen äänettömälle, eikä sinun tarvitse pelätä, että jotain tärkeää jää huomaamatta.
 • Rannekello – ranneke toimii myös tavallisena rannekellona, joka on kevyt ja mukava pitää ranteessa koko päivän ja yönkin. Tyylikäs ranneke toimii myös herätyskellona.
 • Mediasoittimen säätö – rannekkeen näytöltä voit pysäyttää, käynnistää toiston tai siirtyä kappaleesta toiseen joutumatta ottamaan puhelinta esiin kesken lenkin.
 • Sää ja ennuste – näyttää paikallisen sään ja seuraavan päivän ennusteen.
 • Vedenpitävä – ranneke kestää käytön lenkillä vesisateessa tai uintitreenin hallissa ja pysyy vesitiiviinä metrin syvyyteen saakka.

Miltä sovellus näyttää?

Active Fit Trackerin tiedot siirtyvät sovellukseen rannekkeesta Bluetooth-yhteyden avulla. Kuvassa sovelluksen keskeisiä toimintoja:

Active Fit Trackerin sovelluksen näyttökuvia – askelet, aktiivisuus ja uni
Askelet, aktiivisuus ja uni


ASKELET: Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen mobiilisovelluksesta näet näppärästi, montako askelta päivittäin otat. Sovelluksessa voit seurata kehitystäsi ja päivittäisiä tietoja. (Esimerkkiuvassa 5.159 askelta).


AKTIIVISUUS: Mobiilisovelluksesta näet viikkotasolla keskiarvon askelistasi. 


UNI: Active Fit Trackerilla voit seurata kuinka pitkään olet nukkunut kevyttä unta ja syvää unta ja montako kertaa olet herännyt. Esimerkissä 6 h 49 min, josta 2 h 54 min syvää unta (tummanvioletit alueet)  ja herännyt hetkeksi 3 kertaa (turkoosit raidat)

Kiinnostuitko? Tutustu tarjoukseen täällä:

Oletko jo KUNTO PLUSsan tilaaja

– ja haluaisit Active Fit Trackerin?

Kaikki hyvin! KUNTO PLUSsan tilaajana voit ostaa Active Fit Trackerin ja muita tilaajalahjatuotteita huippuedulliseen tilaajahintaan Moreshopista.

Active Fit Tracker Moreshopista

Onko sinulla jo Active Fit Tracker?Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee