Upea Active Fit -treenisetti sopii täydellisesti tiukkaan treeniin.

Tehosta energiankulutusta lihastreenillä

Millainen treeni saa energiankulutuksen vauhtiin? Aerobinen vai lihastreeni? Yhdistä molemmat niin saat parhaat tulokset.

tiistai 28. kesäkuuta 2016 teksti T. Olesen


Kun haluat kuluttaa enemmän energiaa, sinun on hyvä ensin tarkastella ravitsemustasi. Hyvä ravitsemus on tärkeä, jotta ravitsemuksesi pysyy terveellisenä vaikka lisäät kuluttamaasi energiamäärää. Kun ravitsemus on kunnossa, on aika selvittää, miten saat treeniin tehoa.

 

Lihastreenin ja aerobisen harjoittelun yhdistelmä

Vaikka tavoitteenasi ei olisikaan lihasten kasvattaminen, vaan pikemminkin pudottaa muutama kilo, lihastreenistä voi olla paljon hyötyä tavoitteesi saavuttamisessa. Lihaksia muokkaava ja reippaasti sykettä nostava treeni sopii siihen tarkoitukseen parhaiten.

 

Enemmän lihasta = suurempi kulutus

Lihasmassa vaikuttaa ratkaisevasti energiankulutukseen. Mitä suurempi lihasmassa, sitä enemmän keho kuluttaa energiaa. Kova ja intensiivinen harjoittelu tehostaa myös jälkikulutusta. Se tarkoittaa, että elimistö jatkaa korkeampaa kulutusta treenin jälkeen pidempään kuin esimerkiksi kävelylenkin jälkeen.

Miten läheinen yhteys hikoilulla ja rasvanpoltolla on?

Oikeat vaatteet kovaan treeniin

Jälkikulutuksella on merkitystä

Jälkikulutuksesta puhuttaessa tarkoitetaan aikaa, jona keho jatkaa energiankulutusta treenin lopettamisen jälkeen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lihas- ja aerobista treeniä yhdistävän erittäin tehokkaan harjoittelun jälkeen jälkikulutus voi kestää jopa kaksi vuorokautta. Jälkikulutus hiipuu treenin jälkeen näinkin, mutta se kestää kuitenkin pidempään kuin pelkän aerobisen harjoittelun jälkeen.

Huomaa kuitenkin, että kahden päivän jälkikulutustuloksiin voit päästä vain erittäin rankalla treenillä.

 

Huipputuote kovaan ja hikiseen treeniin

Jos haluat kokeilla voimiasi tai olet jo päässyt vauhtiin erittäin tehokkaassa harjoittelussa, uusi Active Fit -treenisetti sopii siihen täydellisesti. Voit nyt saada sen KUNTO PLUS -lehden tilaajalahjana. Setissä käytetty materiaali on nopeasti kuivuvaa ja hengittävää, mikä takaa ihanteellisen käyttömukavuuden. Ihanteellinen asu treeniin, jolla todella saa sykkeen nousuun. 

Active Fit -setti + KUNTO PLUS -lehti

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee