Upea Kari Traa -treenisetti sopii täydellisesti tiukkaan treeniin.

Tehosta energiankulutusta lihastreenillä

Millainen treeni saa energiankulutuksen vauhtiin? Aerobinen vai lihastreeni? Yhdistä molemmat niin saat parhaat tulokset.

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Oikeat vaatteet kovaan treeniin

Kun haluat kuluttaa enemmän energiaa, sinun on hyvä ensin tarkastella ravitsemustasi. Hyvä ravitsemus on tärkeä, jotta ravitsemuksesi pysyy terveellisenä vaikka lisäät kuluttamaasi energiamäärää. Kun ravitsemus on kunnossa, on aika selvittää, miten saat treeniin tehoa.

 

Lihastreenin ja aerobisen harjoittelun yhdistelmä

Vaikka tavoitteenasi ei olisikaan lihasten kasvattaminen, vaan pikemminkin pudottaa muutama kilo, lihastreenistä voi olla paljon hyötyä tavoitteesi saavuttamisessa. Lihaksia muokkaava ja reippaasti sykettä nostava treeni sopii siihen tarkoitukseen parhaiten.

 

Enemmän lihasta = suurempi kulutus

Lihasmassa vaikuttaa ratkaisevasti energiankulutukseen. Mitä suurempi lihasmassa, sitä enemmän keho kuluttaa energiaa. Kova ja intensiivinen harjoittelu tehostaa myös jälkikulutusta. Se tarkoittaa, että elimistö jatkaa korkeampaa kulutusta treenin jälkeen pidempään kuin esimerkiksi kävelylenkin jälkeen.

Miten läheinen yhteys hikoilulla ja rasvanpoltolla on?

Jälkikulutuksella on merkitystä

Jälkikulutuksesta puhuttaessa tarkoitetaan aikaa, jona keho jatkaa energiankulutusta treenin lopettamisen jälkeen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lihas- ja aerobista treeniä yhdistävän erittäin tehokkaan harjoittelun jälkeen jälkikulutus voi kestää jopa kaksi vuorokautta. Jälkikulutus hiipuu treenin jälkeen näinkin, mutta se kestää kuitenkin pidempään kuin pelkän aerobisen harjoittelun jälkeen.

Huomaa kuitenkin, että kahden päivän jälkikulutustuloksiin voit päästä vain erittäin rankalla treenillä.

 

Huipputuote kovaan ja hikiseen treeniin

Jos haluat kokeilla voimiasi tai olet jo päässyt vauhtiin erittäin tehokkaassa harjoittelussa, uusi Kari Traa -treenisetti sopii siihen täydellisesti. Voit nyt saada sen KUNTO PLUS -lehden tilaajalahjana. Setissä käytetty materiaali on nopeasti kuivuvaa ja hengittävää, mikä takaa ihanteellisen käyttömukavuuden. Ihanteellinen asu treeniin, jolla todella saa sykkeen nousuun. Topin ja trikoiden mitoitus on pieni, joten suosittelemme, että valitset yhtä numeroa isomman koon kuin oma kokosi.

Koot S, M, L ja XL.

Kari Traa -setti + KUNTO PLUS -lehti

Treeniasulla on väliä!

Jos haluat saada enemmmän irti treenistä, treeniasun tulee olla toimiva ja siinä tulee olla mukava olla. Nyt voit saada hyvännäköisen ActiveFit-treeniasun, johon kuuluvat korkeavyötäröiset trikoot ja tyylikäs, väljä lyhythihainen treenipaita. Molemmat ovat pehmeää ja hengittävää materiaalia, joka tuntuu mukavalta yllä ja toimii treenissä. Tutustu tästä tarjoukseen, josta saat 24,90 eurolla ActiveFit-treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä.

Korkeavyötäröisissä trikoissa voi treenata tarvitsematta pelätä, että ne eivät pysy päällä. Paidan hengittävä materiaali varmistaa, ettei se liimaannu selkään, ja väljän mallin saumat eivät hankaa ikävästi liikkuessa. Nyt voit saada treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä, joista saat kannustusta terveelliseen elämäntapaan, tehokkaita treeniohjelmia ja herkullisia reseptejä, vain 24,90 eurolla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee