Tehokkaat harjoitteet pakaroiden vahvistamiseen
Kiinteät pakarat?

Näillä harjoitteilla kiinteytät tehokkaasti peppua.

© iStock

Hyvännäköinen peppu 5 harjoitteella

Suuressa maailmassa 5 tähden pepun voi hankkia plastiikkakirurgin vastaanotolla. Merkittävästi edullisempi ja terveellisempi tapa on tehdä näitä viittä harjoitetta.

maanantai 14. toukokuuta 2018

Oheisten viiden harjoituksen avulla litteämpikin peppu terhakoituu tehokkaasti.

Voit tehostaa treenin vaikutusta vihtomalla, hieromalla ja venyttelemällä pakaralihaksia.

Treeniohjelma

  • Lihakset muokkaantuvat ajan mittaan. Aloita varovasti, niin vältyt ylirasittamasta nivieliä ja jänteitä.
  • Tee ensimmäisen kuukauden ajan oheisia 5 pakaraharjoitusta 2 kertaa viikossa. Lsää seuraavassa kuussa yksi viikkotreenikerta.
  • Huolehdi selästä. Pidä selkä suorana kaikissa seisten tehtävissä jalkakyykyissä. Yläkeho saa olla samassa asennossa kuin ryhdikkäästi seistessä eli hiukan notkolla alaselästä ja niskasta.
  •  Lämmittele. Virittäydy treenikuntoon tekemällä joka harjoituksesta 4–5 toistoa ja siirtymällä sitten seuraavaan liikkeeseen. Lämmittelemällä pääset hyviin tuloksiin paljon nopeammin kuin käymällä suoraan treenien kimppuun täydellä teholla.

Vasta-alkaja

Jos et ole aikoihin tehnyt lihastreeniä, aloita ilman lisäpainoja. Kun treeni alkaa sujua kevyesti, eikä tunnu enää lihaksissa, lisää treenin tehoa käsipainoilla (puolentoista litran vesipullot ajavat saman asian), painotangolla tai painorepulla.

Treeniasulla on väliä!

Jos haluat saada enemmmän irti treenistä, treeniasun tulee olla toimiva ja siinä tulee olla mukava olla. Nyt voit saada hyvännäköisen ActiveFit-treeniasun, johon kuuluvat korkeavyötäröiset trikoot ja tyylikäs, väljä lyhythihainen treenipaita. Molemmat ovat pehmeää ja hengittävää materiaalia, joka tuntuu mukavalta yllä ja toimii treenissä. Tutustu tästä tarjoukseen, josta saat 24,90 eurolla ActiveFit-treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä.

Korkeavyötäröisissä trikoissa voi treenata tarvitsematta pelätä, että ne eivät pysy päällä. Paidan hengittävä materiaali varmistaa, ettei se liimaannu selkään, ja väljän mallin saumat eivät hankaa ikävästi liikkuessa. Nyt voit saada treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä, joista saat kannustusta terveelliseen elämäntapaan, tehokkaita treeniohjelmia ja herkullisia reseptejä, vain 24,90 eurolla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee