Kahvakuulalla vahvaksi

5 yksinkertaista kahvakuulaharjoitusta riittävät koko kehon treenaamiseen ja harjoitusvideoiden avulla opit oikean tekniikan. Kirjaudu sivustoon, katso videot ja ryhdy treenaamaan! Harjoitusvideot 2–5 ovat KUNTO PLUSsan tilaajille.

perjantai 23. tammikuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

5 harjoituksen treeni käy läpi kaikki kehon lihasryhmät. Harjoitusvideot 2–5 ovat vain KUNTO PLUSsan tilaajien katsottavissa.

Siirry ensimmäiseen harjoitukseen tästä

Kahvakuulailu käyntiin

Jos et ole aikaisemmin kahvakuulaillut, aloita treenaamalla 2 kertaa viikossa. 2 viikon jälkeen kehosi on sen verran tottunut lajiin, että voit siirtyä 3 viikkotreeniin.

Jos olet ennenkin kahvakuulaillut, aloita 3 tai 4 viikkotreenillä kuntotasosi mukaan. Toistojen määrä ja harjoitusten kuvaukset ovat harjoitusvideoiden yhteydessä.

Ryhti suoraksi kolmella tehokkaalla harjoitteella

Kahvakuulatreenin edut

  • Treenaa kokonaisvaltaisesti koko kehoa.
  • Treenaa sekä hitaita että nopeita lihassoluja.
  • Vahvistaa vartalon lihaskorsettia.
  • Kuluttaa tehokkaasti kaloreita.
  • Kehittää samanaikaisesti voimaa, kestävyyttä ja lihaskoordinaatiota.

Treeniasulla on väliä!

Jos haluat saada enemmmän irti treenistä, treeniasun tulee olla toimiva ja siinä tulee olla mukava olla. Nyt voit saada hyvännäköisen ActiveFit-treeniasun, johon kuuluvat korkeavyötäröiset trikoot ja tyylikäs, väljä lyhythihainen treenipaita. Molemmat ovat pehmeää ja hengittävää materiaalia, joka tuntuu mukavalta yllä ja toimii treenissä. Tutustu tästä tarjoukseen, josta saat 24,90 eurolla ActiveFit-treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä.

Korkeavyötäröisissä trikoissa voi treenata tarvitsematta pelätä, että ne eivät pysy päällä. Paidan hengittävä materiaali varmistaa, ettei se liimaannu selkään, ja väljän mallin saumat eivät hankaa ikävästi liikkuessa. Nyt voit saada treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä, joista saat kannustusta terveelliseen elämäntapaan, tehokkaita treeniohjelmia ja herkullisia reseptejä, vain 24,90 eurolla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee