Puoli tuntia viikossa riittää!

Uusi vanne saa kurvit kohdalleen

Oliko sinustakin lapsena hauskaa pyörittää hulavannetta? Silloin et varmaan ajatellut, että värikäs muovivanne voi tehdä ihmeitä kurveillesi.

torstai 9. syyskuuta 2010 teksti I. FORM-redaktionen

Lähes kaikki keskivartalon lihakset aktivoituvat, kun pistät vanteen pyörimään. Uusi voimavanne, joka on painavampi kuin aikaisemmat muovivanteet, auttaa saamaan nopeasti vahvan ja terveen keskivartalon.

Miten hulavanne tehoaa?

Klassinen hulavanneharjoittelu, jossa vannetta pyöritetään vyötärön ympärillä, haastaa monipuolisesti lihasten koordinaation. Jotta vanne pysyisi liikkeessä, vaaditaan melkoisen vauhdin ylläpitoa, mikä kuluttaa energiaa.

Millään erityisillä liikkeillä ei saa rasvaa sulamaan juuri vyötäröltä tai lantiolta, mutta hulavanteen pyöritys voi silti saada vyötärön hoikistumaan. Vanteen pyöritys aktivoi ja vahvistaa syviä vatsalihaksia, joilla on taipumus heikentyä, jos istuu paljon esimerkiksi työssään.

Kun vanne pistetään täyteen vauhtiin, sen pyöritys kohottaa sykettä yhtä paljon kuin juoksulenkki, sauvakävely tai aerobic-tunti.

Uudet voimavanteet

Voimavanteet ovat suurempia ja painavampia kuin muovivanteet. KUNTO PLUS käytti Powerhoopin vannetta, jonka sisäpinnan aaltomainen muotoilu myös hieroo kudoksia. Powerhoop-vanteita voi tilata osoitteesta www.voimavanne.com.
Vanteen hinta on 59 €

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee