Kurvit bikinikuntoon 8 viikossa!

Seuraavien kahdeksan viikon ajan yhdistellään kestävyysharjoittelua yksinkertaisiin mutta tehokkaisiin voimaharjoituksiin.

Tilaa lehti - pääset kaikkiin aineistoihin >>

Kurvit bikinikuntoon 8 viikossa!

Voimaharjoitukset ovat niin yksinkertaisia, että ne oppii heti ja harjoittelusta tulee tapa. Motivaatio pysyy huipussaan viikosta toiseen, sillä treeni vahvistaa kehoa viikko viikolta ja keho kiinteytyy näkyvästi.

Näet kaikki liikkeet videolta täältä

Ennen bikinivartalon viimeistelyyn ryhtymistä kannattaa pysähtyä hetkeksi miettimään, millainen treenitapa sopii juuri itselle. Olisiko mukavinta kuntoilla aina kaverin kanssa vai kätevintä pitää kiinni tietyistä päivittäisistä treeniajoista? Vai etsitäänkö kalenterista vain vapaita kuntoiluhetkiä?

Treenin jatkuvuus on tärkeää, ja kuntoilun edetessä on hyvä muistaa, että jokainen päivä vie lähemmäksi kauniin kiinteää kesäkehoa.

LUE MYÖS: Soutulaite treenaa kaikkia suuria lihasryhmiä

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background