Volyymia treenituokioon

Valitse parhaat kuulokkeet juuri sinulle! KUNTO PLUS testasi joukon erilaisia malleja, johtojen kera sekä ilman, jotta löytäisit mieleisesi kuulokkeet mahdollisimman helposti.

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014 teksti KUNTOPLUS

Malli: Sennheiser OCX 685i

Hinta: 72 €

www.sennheiser.com


Tiedot:

Ultrakevyet, vettä ja hikeä hylkivät kuulokkeet. Säädettävät korvanapit lisäävät mukavuutta. Integroitu kaukosäädin ja mikrofoni johdossa.

Testaajien arvio:

- Paljon plussaa joustavista sangoista, jotka on uskomattoman helppo pukea ylle. Ne myös pysyvät hyvin paikoillaan koko treenin ajan. Liikkua voi aivan vapaasti ja äänen laatu on erinomainen. Kuulokkeet kestävät hyvin hikisenkin treenin, ja niitä on helppo säätää kaukosäätimellä.
- Testasin kuulokkeet sateella, ja ne selviytyivät siitäkin erinomaisesti! Kauniin muotoilun ja hyvän äänenlaadun takia nämä ovat suosikkini treeniin. Tuntuu ihanasti siltä, että on aivan vapaa liikkumaan, ja melkein unohtaa, että on kuulokkeet päässä, mikä on taatusti hyvä merkki.

Kokonaisarvosana:

Erittäin hyvät ja joustavat, sangalliset kuulokkeet. Hieno äänentoisto ja helppo ohjata.

Arvosana: 5 tähteä 6 mahdollisesta

LUE MYÖS: Bluetooth-kuulokkeet testissä – löydä itsellesi sopivat

Malli: Philips SHQ4217

Hinta: 70 €

www.philips.fi

Tiedot:

Joustavat niskasangalliset kuulokkeet, joiden pitäisi istua täydellisesti. Suunniteltu liikuntaan ja urheiluun, vettä ja hikeä hylkivät. Erittäin kestävä kevlar-johto ja kaukosäädin sekä mikrofoni johdossa.
Testaajien arvio:

- Helppo pukea päälle ja istuvat hyvin paikoillaan, mutta valitettavasti ne ärsyttävät liikkuessa. Joka kerta, kun mikä tahansa hipaisee johtoa tai kuulokkeita, sen kuulee. Äänen laatu ei ole erityisen hyvä, mutta sitä on kyllä helppo säätää kaukosäätimellä. Muotoilu on kyllä urheilullinen ja hauskannäköinen, ja kuulokkeet kestävät hyvin hikoilua.

- Poninhäntä päässä juoksevalle on ongelma, että hiukset napsuvat sankaan käytännössä joka ikisellä askeleella. Muotoilu on makea, mutta äänen laatu valitettavasti surkea.

Kokonaisarvosana:

Niskasankaa on vaikea saada toimimaan ihanteellisesti, ja äänen laadussa oli toivomisen varaa. On ärsyttävää, että jokaisen liikkeen voi kuulla kuulokkeista.
Arvosana: 1 tähti 6 mahdollisesta

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee