Nainen makaa sängyllä ja osoittaa sormella katsojaa


© iStock

Hauska niksi hauskempiin heräämisiin

Onko aamuisin vaikea saada itsensä liikkeelle ja treenaamaan? Kokeile tätä yksinkertaista (ja kieltämättä hieman yllättävää) konstia!

keskiviikko 26. lokakuuta 2016 teksti A. Bruneskjold

Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta - mutta vaikuttaa siltä, että paatuneinkin torkuttaja voi tietyllä kikalla saada itsensä lähes kivuttomasti ylös, ulos ja lenkille heti aamusta. Haaveiletko sinäkin elämästä virkeänä aamutreenaajana? Tätä kannattaa kokeilla - et voi menettääkään mitään.

Harvardin yliopiston ja sen massachusettesilaisen opetussairaalan tutkimukset osoittavat, että aamuäreät ja muutenkin negatiiviset ihmiset voivat tehdä aamuistaan iloisempia helpolla, pienellä niksillä: laittamalla tuoreita kukkia esille vaikkapa yöpöydälle. Kukkien näkemisen todettiin nimittäin tekevän aamuisin myrtyneistä nopeampia ja reippaampia herääjiä.

Kokeile myös tätä

Kukkaniksiä kannattaa kokeilla, vaikka aamulla ei tarvitsi treeneihin noustakaan. Ja jos siitä ei ole apua, meillä on vielä yksi ässä hihassamme. Tällä kikalla voit huijata sekä aivot että kehon heräämään aamuisin - kokeilun arvoinen tämäkin, jos haluat hyödyntää aamun rauhalliset tunnit liikkumiseen.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee