"Leikin ja kuntoilun yhdistäminen on hauskaa!" "Jenkkakahvani pienenivät huomattavasti."

Tehosiko vannetreeni?

KUNTO PLUSsan koehenkilöt treenasivat 6 viikkoa voimavanteella.

torstai 9. syyskuuta 2010 teksti I. FORM-redaktionen

Helle -4 cm

Leikin ja kuntoilun yhdistäminen on hauskaa!
Tulokset 6 viikon jälkeen

Vyötärö alussa:87 cm
Vyötärö lopussa: 83 cm
Tulos:-4 cm
Vyötäröni erottuu huomattavasti paremmin kuin ennen vanneharjoittelun aloittamista. Minulla on nyt vähemmän rasvaa vyötärölläni, vatsalihakseni ovat vahvistuneet ja olen hoikistunut vyötäröltäni 4 cm. Se on mielestäni hyvä tulos pelkästä vanteen pyörittelystä. Tällainen treeni tekee todellakin muutoksia keskivartalon alueelle ja erityisesti vyötärölle.

Huomaan selvästi, kuinka lihakset aktivoituvat kannatellakseen painavaa vannetta. Vannetta on uskomattoman helppo pyörittää, sillä se painaa 1,7 kiloa ja se on siis paljon painavampi kuin tavalliset lapsille tarkoitetut muovivanteet. Aluksi vanteen pyöritys kyllä sattui ja sain vyötärölle jopa mustelmia.

Parin viikon treenin jälkeen mustelmat kuitenkin katosivat ja totuin vanteen painoon niin, että pystyin pyörittämään sitä jo puoli tuntia kerralla. Ehkä siihen vaikutti myös se, että aluksi minulla oli enemmän rasvaa vyötärölläni. Nyt olen hoikistunut peräti kokonaisen vaatekoon verran!

Jos ei oteta huomioon mustelmia, vanteen pyöritys on ollut tosi kivaa, varsinkin kun olemme harjoitellet yhdessä. Olen löytänyt sisäisen lapseni ja palaan muistoissani lapsuuteeni, jolloin leikin hulavanteella. Kuntoilun ja leikin yhdistäminen on hauskaa. Se antaa uutta intoa vatsatreeniin.

Lene -5 cm

Jenkkakahvani pienenivät huomattavasti.
Lenen tulokset 6 viikon jälkeen

Vyötärö alussa: 78 cm
Vyötärö lopussa: 73 cm
Tulos: -5 cm
Olen huomannut, että vanteen pyöritttäminen saa todellakin muutoksia aikaan vatsa- ja selkälihaksissa. Kun teen nyt vatsalihasliikkeitä, ne tuntuvat paljon kevyemmiltä kuin ennen. Vanne on myös motivoinut minua lähtemään kuntosalille, sillä nyt minua huvittaa kuntoilla.

Olen alkanut harrastaa myös kestävyysliikuntaa. Sekä minä että kumppanini olemme huomanneet, että "jenkkakahvani" ovat pienentyneet huomattavasti.

Aluksi vanteen pyöritys sattui, mutta pyöritykseen tottui parissa viikossa. Vannetreeni on tosi hauskaa varsinkin, jos harjoittelee yhdessä muiden kanssa. Siitä tulee hyvälle ja leikkisälle tuulelle. Myös syke kohoaa kunnolla, varsinkin TURBO-vaihteella pyörittäessä!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee