Nainen treenivaatteissa

Tuplateho lihastreenistä! 

© iStock

Tällä harjoitteella treenaat sekä pakaroita että käsivarsia

Jos aika on kortilla, kokeile lihastreenissä tätä superhelppoa ja supertehokasta harjoitetta, joka kiinteyttää ja vahvistaa sekä pakaroita että käsivarsia.

torstai 22. kesäkuuta 2017 teksti Jeanette Linder

Jos aika on kortilla tai kaipaat vaihtelua treeniohjelmaan, kokeile tätä harjoitetta, jolla lyöt lihastreenissä kaksi kärpästä yhdellä ähinällä. Saat treenattua yhdellä kertaa sekä pakarat että käsivarret, ja kaiken lisäksi harjoite on vieläpä supersimppeli. Se muistuttaa hieman perinteistä askelkyykkyä, mutta treenaa monipuolisemmin sekä pakaroita, käsivarsia että reisiä. Lisäbonuksena se kehittää myös tasapainoa.

Harjoite

Seiso jalat lantion leveydellä käsipaino kummassakin kädessä. Kädet ovat kylkien vieressä, kämmenet kohti kehoa.

Ota pitkä askel taakse ja vie jalka toisen taakse niin, että jalat ovat samassa linjassa. Laske samalla lantiota ja koukista etummaista polvea 90 asteen kulmaan. Taaempi polvi painuu samalla kohti alustaa.

Koukista samalla molempia käsiä kohti rintaa ja kierrä samalla myös kämmeniä kohti rintaa niin, että tuot käsipainot niin lähelle hartioita kuin mahdollista. Vie kädet takaisin aloitusasentoon ja toista 10-15 kertaa samalla jalalla. Vaihda sitten jalkaa ja tee jälleen 10-15 toistoa.

Miksi treenivaatteella on väliä

Monikaan asia ei latista treeni-intoa yhtä tehokkaasti kuin kainaloita hiertävä toppi, hikisenä selkään liimautuva treenipaita ja valuvat tai vyötäröltä rullautuvat treenihousut. Panosta siis kunnon treenivaatteisiin, olet sen ansainnut.

JUURI NYT tarjoamme tyylikkäät, LAADUKKAAT, korkeavyötäröiset trikoot ja hyvännäköisen, väljän treenitopin + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä, jonka joka numerossa on hyvinvointivinkkejä jokaiseen päivään, tehokkaita treeniohjelmia sekä herkullisia ja helppoja reseptejä yhteishintaan 24,90 €. Kannattaa pitää kiirettä, sillä tämä erinomainen tarjous ei ole enää kauaa voimassa.

Katso tarjous TÄÄLTÄ!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee