Kehonpainoharjoittelu eli Body Weight Training kasvattaa suosiotaan. Kokeile, niin huomaat, kuinka rankkaa ja tehokasta se on!

Oma keho treenivälineenä

Kun käyttää oman kehonsa painoa vastuksena, treeni ei koskaan ole kiinni siitä, että välineet eivät olisi mukana. Kehonpainoharjoittelu eli Body Weight Training kasvattaa suosiotaan fitnessmaailmassa. Kokeile, niin huomaat, kuinka rankkaa ja tehokasta treeni on!

torstai 6. elokuuta 2015 teksti Sabrina Dinic

Kehonpainoharjoittelu

Body Weight Training eli kehonpainoharjoittelu on juuri nyt treenisalien kuumin uutuus. Fitnessmaailmassa puhutaan nyt omalla painolla treenaamisen vallankumouksesta, sillä uusi tapa treenata on mullistanut koko lihaskuntoharjoittelun. Sama Body Weight -ohjelma käy kaikille, olipa oma taso ja lihaksisto millainen tahansa: kokeneet konkarit voivat tehdä enemmän toistoja ja sarjoja kuin vasta-alkajat. Kokeile kahdeksalla harjoitteellamme!


Ryhti suoraksi kolmella tehokkaalla harjoitteella 

Lämmittely - 5 minuuttia

  • Hypi paikallaan.
  • Heiluttele käsiä eteen ja taakse.
  • Kierrä ylävartaloa sivulta toiselle.
  • Taivuta vartaloa eteen ja taakse sekä puolelta toiselle.

Treenivaatteilla on suuri merkitys motivaatiolle! NYT saat korkeavyötäröiset trikoot ja mukavan treenitopin + 4 KUNTO PLUS -lehteä 24,90 eurolla.

Treeni

  • Käy ohjelma läpi 3 kertaa viikossa.
  • Tee jokaista harjoitetta 30 sekuntia.
  • Pidä harjoitusten välissä 30 sekunnin tauko.
  • Käy kaikki harjoitukset kiertoharjoitteluna 4 kertaan läpi.
  • Jatka, jos vielä jaksat.

Miksi treenivaatteella on väliä

Monikaan asia ei latista treeni-intoa yhtä tehokkaasti kuin kainaloita hiertävä toppi, hikisenä selkään liimautuva treenipaita ja valuvat tai vyötäröltä rullautuvat treenihousut. Panosta siis kunnon treenivaatteisiin, olet sen ansainnut.

JUURI NYT tarjoamme tyylikkäät, LAADUKKAAT, korkeavyötäröiset trikoot ja hyvännäköisen, väljän treenitopin + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä, jonka joka numerossa on hyvinvointivinkkejä jokaiseen päivään, tehokkaita treeniohjelmia sekä herkullisia ja helppoja reseptejä yhteishintaan 24,90 €. Kannattaa pitää kiirettä, sillä tämä erinomainen tarjous ei ole enää kauaa voimassa.

Katso tarjous TÄÄLTÄ!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee