Nainen tekee TRX-harjoitetta
© Jakob Helbig

7 TRX-harjoitetta koko keholle

TRX-nauhoilla treenaaminen on sekä hauskaa että tehokasta. KUNTO PLUSsan treeniohjelma vahvistaa koko kehoa!

perjantai 20. toukokuuta 2016 teksti Frida Hallqvist

7 koko kehon TRX-harjoitetta

Treeni

  • Tee harjoitteet sarjana annetussa järjestyksessä. Pidä harjoitteiden välissä 30 sekunnin tauko.
  • Seitsemän harjoitteen jälkeen aloitetaan taas alusta niin, että sarjoja kertyy yhteensä 3.
  • Viikko-ohjelma: Trenaa TRX:ää 3 kertaa viikossa. Kerta tai kaksikin riittää, jos TRX-treenillä täydennetään muuta kuntoilua, kuten juoksemista tai pyöräilyä.

Ryhti suoraksi kolmella tehokkaalla harjoitteella

TRX-nauhojen säädöt

  • Käden- ja jalansijat: Nauhoihin saa sekä kädet että jalat. Kahvoista saa hyvin otteen käsillä, ja jalat voi puolestaan sujauttaa alempana oleviin lenkkeihin.
  • Remmit: Nauhojen keskellä on mustissa remmeissä keltaiset merkit. Niiden avulla nauhat voi säätää sopivan mittaisiksi eri harjoituksiin.
  • Lukot: Paina mustia lukitusvipuja, niin voit pidentää nauhoja yhtaikaa. Nauhoja lyhentäessä remmejä pitää kiristää erikseen yksi kerrallaan.

Miksi treenivaatteella on väliä

Monikaan asia ei latista treeni-intoa yhtä tehokkaasti kuin kainaloita hiertävä toppi, hikisenä selkään liimautuva treenipaita ja valuvat tai vyötäröltä rullautuvat treenihousut. Panosta siis kunnon treenivaatteisiin, olet sen ansainnut.

JUURI NYT tarjoamme tyylikkäät, LAADUKKAAT, korkeavyötäröiset trikoot ja hyvännäköisen, väljän treenitopin + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä, jonka joka numerossa on hyvinvointivinkkejä jokaiseen päivään, tehokkaita treeniohjelmia sekä herkullisia ja helppoja reseptejä yhteishintaan 24,90 €. Kannattaa pitää kiirettä, sillä tämä erinomainen tarjous ei ole enää kauaa voimassa.

Katso tarjous TÄÄLTÄ!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee