13 koehenkilöä kohotti kuntoaan 3 eri lajilla. Heidän kuntonsa testattiin ennen ja jälkeen treenijakson näillä 5 harjoituksella.

Kuntotesti 5 harjoituksella

KUNTO PLUSsan 13 hengen testiryhmä jakautui 3 ryhmään, jotka kohottivat kuntoaan 3 eri lajilla. Ryhmäläisten kunto testattiin näilllä harjoituksilla ennen ja jälkeen treenijakson. Kokeile sinäkin! Ohjelmat saat meiltä!

perjantai 26. syyskuuta 2014 teksti M. Kristensen

Testiryhmäläisten kunto testattiin näilllä 5 harjoituksella ennen ja jälkeen treenijakson.

Testaa itsesi – ja valitse lajisi: CrossFit, juoksu tai lihastreeni.

  • 1) Juoksu Juokse 1,2 km niin nopeasti kuin voit. Ota aikaa.
  • 2) Seinäkyykky Asetu selkä seinää vasten ja jalat niin kauas seinästä, että polvet ja lantio ovat 90 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Pidä käsivarret vartalon sivuilla, ja ota aikaa, kuinka kauan pystyt pysymään asennossa.
  • 3) Lankku Asetu ojennettujen käsivarsien ja varpaiden varaan – vartalo suorana. ota aikaa, kuinka kauan pystyt pysymään asennossa.
  • 4) Punnerrukset Asetu ojennettujen käsivarsien ja varpaiden varaan, vartalo suorana. Laskeudu alas koukistaen kyynärpäitä. Nouse takaisin alkuasentoon. Toista samaan tahtiin. Laske punnerrukset. Kun joudut pysähtymään, suoritus päättyy. Jos varvasasento on sinulle liian vaativa, tee punnerrukset polvet maassa.
  • 5) Vaakasoutu Etsi matala tanko (esimerkiksi leikkikentällä), ja vedä itsesi käsivarsien avulla niin ylös, että rinta koskettaa tankoa. Jalkojen tulee olla lattiassa, ja polvien taivutettuna 90 asteen kulmaan. Suoritus päättyy, kun et enää jaksa vetää rintaa tankoon.

Välineiksi käyvät mikä tahansa noin vyötärön korkeudella oleva tukeva tanko, renkaat, TRX-laite, kyykkyräkki tai levytanko tukevassa telineessä. Asetu roikkumaan tangosta tai renkaissa kantapäät maassa vartalo suorana. Vedä rinta tankoon asti. Laskeudu rauhallisesti alkuasentoon. Toista. Laske toistot.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee