Naiset juoksevat rannalla. Kiertoharjoittelu

6 liikkeen kiertoharjoitteluohjelma

Kiertoharjoittelun avulla voit vahvistaa kaikkia kehon lihaksia vain 20 minuutissa. Välineitä ei tarvita, kehon oma paino riittää.

torstai 23. kesäkuuta 2016 teksti Michelle Kristensen

Vahvat lihakset kiertoharjoittelulla

Voit unohtaa kahvakuulat, käsipainot ja muut voimaharjoitteluvälineet. Paras voimatreeniväline kulkee nimittäin aina mukanasi: oman kehon paino.

KuntoPlussan kiertoharjoitteluohjelmalla vahvistat koko kehon lihaksia ilman mitään välineitä.

Käy koko kiertoharjoitteluohjelma läpi ainakin kolmesti mutta mielellään useamminkin, jos aikaa ja energiaa riittää vielä kolmen kierroksen jälkeen. Älä pidä taukoja liikkeiden välissä. Täyden kierroksen jälkeen voi pitää minuutin tauon ja hörpätä hiukan vettä. Treenaa paljain jaloin.

Ryhti suoraksi kolmella tehokkaalla harjoitteella

Kiertoharjoittelun lämmittely

Heilutttele käsiä ja jalkoja, juokse hetki edestakaisin ja hyppele ilmaan paikallasi ennen kuin ryhdyt tekemään varsinaisia harjoituksia täydellä teholla.

Katso alta kaikki ohjelman liikkeet.

Treeniasulla on väliä!

Jos haluat saada enemmmän irti treenistä, treeniasun tulee olla toimiva ja siinä tulee olla mukava olla. Nyt voit saada hyvännäköisen ActiveFit-treeniasun, johon kuuluvat korkeavyötäröiset trikoot ja tyylikäs, väljä lyhythihainen treenipaita. Molemmat ovat pehmeää ja hengittävää materiaalia, joka tuntuu mukavalta yllä ja toimii treenissä. Tutustu tästä tarjoukseen, josta saat 24,90 eurolla ActiveFit-treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä.

Korkeavyötäröisissä trikoissa voi treenata tarvitsematta pelätä, että ne eivät pysy päällä. Paidan hengittävä materiaali varmistaa, ettei se liimaannu selkään, ja väljän mallin saumat eivät hankaa ikävästi liikkuessa. Nyt voit saada treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä, joista saat kannustusta terveelliseen elämäntapaan, tehokkaita treeniohjelmia ja herkullisia reseptejä, vain 24,90 eurolla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee