Maasto on mahtava paikka kunnon kohottamiseen.

Maastojuoksu on mahtavaa!

Luonnon oma esterata tarjoaa haastetta: puunrunkoja, mäkiä, lätäköitä ja oksia. Kiinnostaako kokeilla? Me autamme alkuun mutkaisilla metsäpoluilla.

maanantai 2. maaliskuuta 2015 teksti Martin Kreutzer

Kuntoa maastostaI

Vapauden tunnetta, vaihtelua, kaunista luontoa ja rankkaakin rankempaa treeniä. Metsäreittejä hauskempaa juoksurataa ei yksinkertaisesti löydy mistään. Kivien ja kantojen väistely ja vaihtelevassa maastossa tasapainoilu vahvistaa koko kehon lihaksistoa. Lenkillä ei edes huomaa treenaavansa ennen kuin pysähtyy hetkeksi hengähtämään ja ihailemaan maisemia posket punaisina ja juoksutrikoot ravassa. Maastojuoksun vetovoimaa lisää juuri se, että treeni on aina seikkailua luonnossa. Juoksijan täytyy vain uskaltaa poiketa metsäautoteiltä pienemmille poluille ja ja syvemmälle metsään. Siellä metsä paljastaa todellisen luonteensa, kun kohtaat kiviä, risukkoa, ojia ja kantoja, ja jyrkät mäet viimestelevät reitin haastavuuden.

--

KUNTO PLUS suosittelee
Jos todella haluat pudottaa painoa, suosittelemme sinulle Ruokapäiväkirjan käyttöä. Ohjaamme sinua takuuvarmasti kohti toivomaasi painonpudotusta ruokavaliosi ja päivittäisen kaloriensaantisi perusteella, eikä sinun tarvitse tinkiä päivittäisistä tavoistasi.
Kokeile Ruokapäiväkirjaa 5 päivää ilmaiseksi

KUNTO PLUS pukee sinut treeniin

Juuri nyt saat supermukavan pitkähihaisen Craftin treenipaidan, kun tilaat KUNTO PLUS -lehden. Tyylikäs tekninen paita on hengittävää materiaalia, joka pitää olon lämpimänä ja siirtää samalla kosteutta tehokkaasti iholta. Treenipaita sopiikin moneen menoon – niin reippaille kävely- ja pyörälenkeille kuin lihastreeniin ja joogaankiin sekä viileämmän kelin juoksulenkeille. Paita sopii hyvin välikerrokseksi juoksutakin alle sekä sään salliessa myös sellaisenaan käytettäväksi.

Nyt saat tyylikkään treenipaidan sekä 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan 24,90 €. Jokainen lehti tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä treeniin sekä terveellisiä reseptejä. Säästät 66,90 €!

Tutustu huikeaan tarjoukseen täällä!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee