Maasto on mahtava paikka kunnon kohottamiseen.

Maastojuoksu on mahtavaa!

Luonnon oma esterata tarjoaa haastetta: puunrunkoja, mäkiä, lätäköitä ja oksia. Kiinnostaako kokeilla? Me autamme alkuun mutkaisilla metsäpoluilla.

maanantai 2. maaliskuuta 2015 teksti Martin Kreutzer

Kuntoa maastostaI

Vapauden tunnetta, vaihtelua, kaunista luontoa ja rankkaakin rankempaa treeniä. Metsäreittejä hauskempaa juoksurataa ei yksinkertaisesti löydy mistään. Kivien ja kantojen väistely ja vaihtelevassa maastossa tasapainoilu vahvistaa koko kehon lihaksistoa. Lenkillä ei edes huomaa treenaavansa ennen kuin pysähtyy hetkeksi hengähtämään ja ihailemaan maisemia posket punaisina ja juoksutrikoot ravassa. Maastojuoksun vetovoimaa lisää juuri se, että treeni on aina seikkailua luonnossa. Juoksijan täytyy vain uskaltaa poiketa metsäautoteiltä pienemmille poluille ja ja syvemmälle metsään. Siellä metsä paljastaa todellisen luonteensa, kun kohtaat kiviä, risukkoa, ojia ja kantoja, ja jyrkät mäet viimestelevät reitin haastavuuden.

--

KUNTO PLUS suosittelee
Jos todella haluat pudottaa painoa, suosittelemme sinulle Ruokapäiväkirjan käyttöä. Ohjaamme sinua takuuvarmasti kohti toivomaasi painonpudotusta ruokavaliosi ja päivittäisen kaloriensaantisi perusteella, eikä sinun tarvitse tinkiä päivittäisistä tavoistasi.
Kokeile Ruokapäiväkirjaa 5 päivää ilmaiseksi

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee