Nainen istuu joogamatolla
Löydä mielenrauha

Joogan harrastaminen myös kotioloissa on helppoa joogasetin avulla. 

© Morten Andersen

Jooga kotioloissa lisää kehon joustavuutta ja lievittää stressiä

Haluaisitko harrastaa joogaa kotona? KUNTO PLUSsan joogasetistä saat kätevästi kaikki tärkeimmät varusteet kerralla ja lisäksi saat ohjelman, joka auttaa sinut alkuun.

keskiviikko 18. marraskuuta 2020 teksti M. Wium

Tuntuuko keho jäykältä ja jännittyneeltä? Tai haluatko olla hetken rauhassa ja keskittyä vain itseesi? Kannattaa kokeilla joogaa, sillä se rentouttaa sekä kehoa että mieltä ja lievittää samalla jännitystä ja stressiä.  

Näinä aikoina moni haluaa treenata kotona. Jooga sopii erityisen hyvin kotona harrastettavaksi! Kotijoogaan tarvitset vain tietyt perusvälineet ja ohjelman – varsinkin jos olet vasta-alkaja.

Kattava joogasetti sisältää kaiken tarvittavan: joogavälineet, ohjelman ja videon, joiden avulla pääset helposti kotona joogaamisen makuun. 

Kun tilaat nyt, saat joogasetin EDULLISEEN HINTAAN

Tilaa joogasetti etuhintaan – säästät 80 %

JUURI NYT saat kattavan ja monipuolisen joogasetin, johon sisältyvät Active Fit -joogavälineet ja kotona tehtävä joogaohjelma sekä 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä MAHTAVAAN HINTAAN! 

Saat monipuolisen joogasetin vain hintaan 16,90 €

Haluatko joustavamman kehon tai rauhallisen hetken keskelle kiireistä arkea? Silloin joogasetti on juuri sinulle sopiva hankinta. Setti sisältää:

  • Joogaohjelman – sähköisen oppaan, jossa esitellään 8 yinjoogaharjoitetta stressin lievittämiseen ja kehon joustavuuden lisäämiseen 
  • Yinjoogavideon– voit katsoa harjoitteet myös videolta, jos se tuntuu luontevammalta.
  • 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä – lehdestä saat runsaasti vinkkejä terveelliseen ja aktiiviseen elämäntapaan, jonka noudattaminen ei tunnu työltä.

Kattava joogasetti sopii erinomaisesti kotijoogaan. Tilaa se täältä!

Mitä joogasetti sisältää?

Joogamatto

Joogamatto on jokaisen kotijoogin ykkösvaruste, sillä harjoitteet on tärkeä pystyä tekemään pehmeällä ja pitävällä alustalla, jota voi käyttää joogan lisäksi myös venyttelyyn ja vatsalihastreeniin. 

Joogamatto on juuri sopivan paksu joogaan. Sen voi myös taitella helposti kokoon, joten se on helppo säilyttää pienessä tilassa tai ottaa treenikassiin mukaan. 

Joogatiili

Joogatiili auttaa pääsemään asanoissa syvemmälle ja antaa tukea vaativissa asanoissa. 

Joogatiili on varsinkin vasta-alkajalle sopiva apuväline, sillä sen avulla pääset venytyksiin ja asanoihin, joihin olisi muutoin vielä vaikea päästä. Joogatiiltä voi käyttää esimerkiksi käden jatkeena alustaa kohti kurottaessa. 

Kotijoogassa joogatiiltä voi käyttää myös venytysten syventämiseen esimerkiksi makaamalla tiilen päällä. Tiili tuo harjoitteisiin myös lisää tehoa, kun puristat tiiltä esimerkiksi jalkojen välissä, mikä aktivoi reisi- ja corelihaksia. 

Joogatiili on valmistettu kovasta mutta mukavasta vaahtomuovista, joten se on todella kevyt. 

Joogatiili antaa lisätukea. Joogatiilen voit tilata täältä

© Morten Andersen

Joogavyö

Joogavyötä käytetään pitämään asento oikeana ja venytys aktiivisena koko harjoitteen ajan.

Joogavyötä voi käyttää esimerkiksi käsien pidentämiseen, jos kädet eivät yllä yhteen tai et ylety koskemaan omia jalkojasi. Alustalla selällään maatessa voit esimerkiksi kietoa joogavyön toisen jalkaterän ympärille ja ottaa vyöstä molemmin käsin kiinni. Pidä vyö tiukalla ja vedä jalkaa suorana kohti rintaa, jolloin venytys tuntuu takareidessä.  

Joogavyö on tehty tukevasta materiaalista, joka ei anna periksi tai luista käsissä. Joogavyössä on myös solki, jonka avulla siitä saa tehtyä ympyrän eri harjoitteita varten.  

Nainen käyttää joogavyötä
Joogavyö

Joogavyötä voi käyttää esimerkiksi silloin, kun kädet eivät yletä yhteen. Näin saat venytyksistä ja jooga-asanoista parhaan tehon irti. Tilaa joogavyö täältä!

© Morten Andersen

Yinjoogaohjelma lisää joustavuutta ja lievittää stressiä

Saat myös joogaohjelman, jonka 8 helpon ja rauhoittavan joogaharjoitteen avulla rentoutat koko kehon. Ohjelman voi tehdä missä tahansa. 

Harjoitteet on valinnut kokenut jooga-ohjaaja, joka näyttää ja neuvoo, miten harjoitteet tulee tehdä.

Saat myös linkin yinjoogavideoon, jota voit käyttää ohjelman tekemisen tukena. Voit tehdä ohjelman yhdessä ohjaajan kanssa, jos haluat. 

Ohjelma kestää noin tunnin riippuen siitä, miten pitkään teet kutakin harjoitetta. Ohjelma sopii tehtäväksi esimerkiksi illalla ennen nukkumaanmenoa, mutta sopii yhtä hyvin myös päivän aloitukseksi.

Kun teet ohjelman 2–3 kertaa viikossa, huomaat varmasti, miten kehosta tulee joustavampi ja mieli rauhoittuu. 

Helppo joogaohjelma sisältyy kattavaan joogasettiin. Tilaa setti täältä! 

Lisää motivaatiota 3 KUNTO PLUS -numeron avulla

KUNTO PLUS on innostava terveys- ja hyvinvointilehti, jonka tärkein tehtävä on tehdä terveellisten ja aktiivisten elintapojen noudattamisesta helppoa ja hauskaa.

Jokainen numero sisältää tehokkaita harjoitteita, herkullisia reseptejä ja runsaasti asiantuntijoiden vinkkejä, joiden avulla voit paremmin ja liikut enemmän.

Tarjoukseen sisältyy 3 numeroa KUNTO PLUSsaa – lehdet kannetaan suoraan postilaatikkoosi ja tilauksen voi sen jälkeen irtisanoa koska tahansa. 

Miksi joogaaminen kannattaa?

Joogaaminen kannattaa monestakin syystä. Jooga tekee kehosta vahvemman ja joustavamman, rauhoittaa mieltä ja lievittää stressiä. Lisäksi joogalla voi olla myönteinen vaikutus sekä uneen että ruuansulatukseen. 

Yinjooga on joogan lajeista kaikkein hellävaraisin, joten se sopii kaikille tasosta riippumatta. 

Yinjoogaan kuuluvat pitkät venytykset, joissa pysytään monta minuuttia. Tämä joustavoittaa sidekudoksia ja rauhoittaa sekä kehoa että mieltä. 

Sidekudosta on kehossa monessa eri paikassa, ja sillä on suuri merkitys kehon liikkumiselle. Sidekudos kuitenkin jäykistyy ilman liikuntaa, jolloin se voi tuoda mukanaan selän asennon heikkenemistä, jännityksiä, jäykkyyttä ja kipuja. Siksi sidekudoksen joustavuudesta kannattaa huolehtia. 

Jos kehon jännitykset johtuvat enemmänkin henkisistä syistä, joogasta voi olla silloinkin apua. Yinjooga on rauhallista, joten se rauhoittaa automaattisesti myös mieltä. Pitkien venytysten aikana ajatukset ja tunteet voivat vaeltaa vapaasti, mikä voi tuntua vapauttavalta. 

Jooga rauhoittaa mieltä, lievittää stressiä ja tekee kehosta joustavamman. Monipuolisen joogasetin saat täältä. 

© Morten Andersen

Miksi kannattaa hankkia omat joogavälineet?

Omien joogavälineiden avulla voit harrastaa joogaa kotiloissa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Joogasetin sisältämät välineet eivät vie kaapissa tai kassissa paljon tilaa, joten niiden säilytys ja mukaan ottaminen on helppoa. Voit siis joogata vaikka lomamatkalla, kesämökillä tai kesällä ulkona luonnon helmassa. 

Joogasaleilta saa yleensä välineet lainaksi tunnin ajaksi, mutta silti voi olla mukavampaa käyttää omia välineitä. Se on hygieenisempää, sillä et jaa välineitä kaikkien muiden kanssa.

Monipuolinen joogasetti on vasta-alkajalle sopiva aloituspakkaus, sillä sen avulla voit totutella lajiin oman kotisi rauhassa omassa tahdissasi.

Kuulostaako kiinnostavalta? Täältä saat lisätietoa tarjouksesta:

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee