Active Fit -jooga-asu on mukavan joustavaa ja ihanan pehmeää materiaalia. 

Kilpailu: Jaa oma soturiasanasi tunnisteella #Mywarriorpose – voit voittaa jooga-asun

Haluatko voittaa omaksesi kuvan jooga-asun? Osallistu kilpailuun jakamalla oma soturiasanakuvasi tunnisteella #Mywarriorpose.

keskiviikko 29. marraskuuta 2017 teksti Julie Johannesen

Soturi eli Virabhadrasana on klassinen jooga-asana, josta on useita variaatiota. Kaikki niistä henkivät voimaa, keskittymistä ja tasapainoa. Etsimme nyt sotureita kautta Suomen – näytä meille oma asanasi! 

Jaa kuva itsestäsi mieluisimmassa soturi-variaatiossasi tunnisteella #Mywarriorpose, niin voit voittaa kuvan kauniin jooga-asun. Active Fitin trikoot ja pusero ovat miellyttävän tuntuista, joustavaa ja pehmeää materiaalia.

Päätoimittajamme soturiasana #Mywarriorpose.

Valinta on sinun: teetkö klassisen jooga-asanan vai vietkö soturisi aivan uusiin ulottuvuuksiin! Julkaise kuvasi joko Instagramissa tunnisteella #Mywarriorpose tai kilpailupostauksen kommentissa Facebookissa.

Valitsemme suosikkimme tiistaina 5. joulukuuta. Kilpailu löytyy KUNTO PLUSsan Instagramista.

Milloin sinä tunnet itsesi vahvaksi ja voittamattomaksi? Tässä päätoimittajamme vaihtoehtoinen näkemys soturista! #Mywarriorpose

Virkeänä ja terveenä läpi talven

Tahtooko treenimotivaatio hiipua, kun kelit kylmenevät ja päivät lyhenevät? Et ole ainoa. Liikunnan iloa ja motivaatiota voi kuitenkin herätellä monin konstein keskellä pimeintä talveakin. Kokosimme neljä parasta vinkkiämme treeni-innon ylläpitämiseen silloinkin, kun koleus ja pimeys koettelevat liikkujaa.

Voit myös hemmotella itseäsi kauniin naisellisella joogavaatesetillä, johon kuuluvat mukavan joustavat trikoot ja pehmeän tuntuinen ja kaunis joogapusero, jossa on avoin selkämys. Active Fitin tekninen joogavaatesetti istuu hyvin, ja vaatteiden leikkaus takaa liikkumavapauden asanassa kuin asanassa. Nyt saat setin ja 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan 24,90 €.

Katso tarjous tästä

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee