Burpee on liike, joka kuluttaa hurjasti energiaa

Monipuolinen burpee

Voimaa, lihaskuntoa ja sutjakammat linjat rankkaakin rankemmalla harjoitteella. Burpee on monen inhokki, jota olisi kuitenkin monta syytä rakastaa.

perjantai 11. maaliskuuta 2016 teksti T. Olesen

Tämä treenisetti laittaa turbovaihteen päälle treenaamisessa! Toppi ja trikoot + 4 nroa Kunto Plus -lehteä vain 24,90 €

Burpee on rankka, kokonaisvaltainen harjoite. Se nostaa hien pintaan, saa lihakset jomottamaan ja jalat lyijynraskaiksi. Jos kuitenkin otat burpeen osaksi ohjelmaasi, saat uskomattomia tuloksia.

Energiankulutus huipussaan
Jos olet yksi niistä monista, jotka haluavat mielellään kuluttaa mahdollisimman paljon energiaa treenillä, burpee on juuri sinulle. Burpee on tehokas liike, jossa kuluua hurjasti energiaa. Samalla se vauhdittaa aineenvaihduntaa, joten jälkikulutus jatkuu pitkään treenin jälkeen.

Burpeet pistävät energiankulutukseen vauhtia ja auttavat karistamaan rasvaa lihasten tieltä – mutta osaatko tehdä burpeen oikein? Tarkasta tekniikka täältä!

Voimaa ja kuntoa
Suuri energiankulutus ei ole burpeen ainoa etu. Koska burpee vaikuttaa tehokkaasti moniin lihasryhmiin, se myös lisää voimaa nopeasti. Se parantaa myös hapenottokykyä, koska se nostaa sykkeen kprkealle ja panee kestävyyden koetukselle.

Bikinikuntoon käsien nostoilla punnerrusasennossa ja burpeella

Ei vaadi välineitä
Oman kehon painolla tehtävissä liikkeissä on se hyvä puoli, että et tarvitse erillisiä treenivälineitä. Treenata voi missä ja milloin vain. Lisäksi burpee on helppo lisätä muuhun harjoitteluun, esimerkiksi kiertoharjoitteluun tai  kuntosaliohjelmaan.

Välittömät vaikutukset
Kun lisäät burpeen ohjelmaasi, energiankuutus kasvaa ja vartalo kiinteytyy ja voimat lisääntyvät.
Video: Näin burpee tehdään oikein

Tyylikäs treenisetti kovaan treeniin
Kari Traa -treenisetti sopii täydellisesti treeniin. Setin materiaali on nopeasti kuivuvaa ja hengittävää, mikä takaa ihanteellisen käyttömukavuuden kovassa harjoittelussa. 

Active Fit -treenisetti kaupan päälle

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee