Bootcamp ja DASH-ruokavalio

Osallistu KUNTO PLUSsan 8 viikon bootcampiin, niin olet ohjelman loputtua vahvempi, terveempi ja hoikempi. Ohjelmaan kuuluu 4 viikoittaista treenikertaa ja ruokavalio, jonka periaatteet on otettu DASH-ruokavaliosta.

Nainen juoksee rannalla

BOOTCAMP – sen avulla tulet vahvemmaksi, terveemmäksi ja hoikemmaksi, jos noudatat ohjelmaa täydet 8 viikkoa.

© Jakob Helbig

Tervetuloa bootcampille, joka tekee hyvää niin kunnolle kuin terveydellekin!

Seuraavien 8 viikon ajan noudatamme ohjelmaa, joka yhdistelee kestävyyskuntotreeniä, helppoja lihaskuntoharjoitteita ja runsaasti terveellistä ja täyttävää, DASH-ruokavalion periaatteiden mukaan valmistettua ruokaa.

DASH-ruokavalio kehitettiin alun perin Yhdysvalloissa verenpaineen alentamiseen. Siksi ruokavalio sisältää runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, täysjyvää, pähkinöitä, vähärasvaisia maitotuotteita sekä kanaa ja kalaa mutta vain vähän suolaa, sokeria ja punaista lihaa.

Saat kaiken tämän:

  • 8 viikon treeniohjelman. Ohjelma muuttuu haastavammaksi sitä mukaa, kun lihaksesi vahvistuvat ja kestävyyskunto paranee.
  • Omavalintaisen kestävyyskuntotreenin. Voit tehdä kestävyystreenit niin juoksemalla, pyöräilemällä, kävelemällä reippaasti, uimalla tai polkemalla vaikka crosstraineria.
  • 8 helppoa ja tehokasta lihaskuntoharjoitetta, joita voit tehdä helposti kotioloissa. Voit katsoa kaikki harjoitteet videolta.
  • Terveellistä ja täyttävää ruokaa DASH-ruokavalion periaatteiden mukaisesti.
  • 6 terveellistä päivällisreseptiä, jotka noudattavat DASH-ruokavalion periaatteita.
  • DASH-kaavion, jonka voit tulostaa ja panna vaikka jääkaapin oveen, jolloin oikeiden ruokavalintojen tekeminen helpottuu.

Terveellisen ravitsemuksen ja treenin tehokas yhdistelmä vahvistaa kehoa monilla eri rintamilla. Lihaskuntotreeni tuo kehoon lisää voimaa ja parantaa verenkiertoa, kun taas kestävyystreeni tehostaa rasvanpolttoa. DASH-ruokavalion mukaiset ateriat takaavat elimistölle tärkeiden ja terveellisten ravintoaineiden saannin samalla, kun ruuan energiamäärä pysyy kurissa.
Yhdistelmä on supertehokas, joten saat varmasti tuloksia aikaan, jos noudatat ohjelmaa 8 viikon ajan.

Elintapojen muuttaminen on tunnetusti vaikeaa, joten ennen bootcampin aloittamista kannattaa miettiä, miten sen saisi parhaiten vietyä loppuun asti. Mieti esimerkiksi seuraavia kysymyksiä: Auttaisiko minua, jos kumppani, ystävä tai työkaveri noudattaisi bootcampia kanssani? Kannattaisiko treenata aina samaan aikaan päivästä? Tai kirjata treenit kalenteriin jo etukäteen?

Muista myös iloita jokaisesta läpiviedystä treenistä – se on paljon motivoivempaa kuin itsensä soimaaminen väliinjääneistä treeneistä.

Onnea matkaan bootcampille!

Katso bootcampin sisältö alempaa sivulta